-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Vine Mos Nicolae! Cele mai frumoase si mai haioase mesaje de Sf Nicolae


Publicitate

Sa fim mai recunoscatori, mai buni, mai intelegatori ca sa vina si la noi Mosu'. Iata cateva mesaje prin care sa le transmitem celor dragi caldura sufletului nostru.

Mesajele de Sf. Nicolae transmit intotdeauna o raza de bucurie tuturor, de aceea sa cautam in adancul inimii urari calde si sincere care sa stearga celor dragi umbrele dificultatilor cu care se confrunta si sa le reaminteasca ca le suntem alaturi.

De Sf. Nicolae ne bucuram de una dintre cele mai frumoase sarbatori ale anului care ne duce mereu cu gandul la copilarie. In fiecare iarna, intampinam aceasta zi sfanta cu inocenta copilului care inca ne insufleteste inima. Este o zi in care mesajele si urarile ne apropie si mai mult de cei dragi, cu care impartasim entuziasmul nostru pentru darul vietii.

Mesaje de Sf Nicolae

Mos Nicolae sa iti aduca in dar speranta ca de acum inainte bucuria unei vieti implinitie te va invalui.

Fie ca incepand cu aceasta sarbatoare sa simti curajul de a infrunta orice urma a tristetii si puterea de a spulbera orice gand rau din adancul sufletului tau.

Nu stiu ce cadou iti va face Mosul dar eu te imbratisez cu drag si iti aduc in dar promisiunea ca impreuna vom trai clipe din ce in ce mai frumoase.

Am venit sa-ti dau de veste ca Mos Nicolae nu te-a uitat; el in zbor va veni si la usa ta va ciocani, cu fursecuri il vom astepta iar el cu multe daruri ne va intampina.

Sa-ti lustruiesti ghetutele cu spor caci Mosu’ va veni in curand; cat mai multe visuri implinite sa iti aduca si asupra ta toata veselia lui sa se rasfranga.

Sarbatorile iernii sa ne dea puterea de a merge mai departe si de a darui tot ce avem mai bun celor din jurul nostru.

Sper ca Sf. Nicolae sa iti presare drumul anevoios cu multe zambete, pace si sanatate. La multi ani!

Mesaje de la multi ani de Sf Nicolae

De ziua ta, dansul fulgilor de nea sa cuprinda toata zarea iar sclipirea lor sa iti inunde sufletul de lumina vie a bucuriei cu care traiesti fiecare clipa. La multi ani!

Chiar daca anii au trecut cu graba, inima ta de copil nu s-a schimbat; te bucuri cu aceeasi inocenta de lucrurile marunte din viata ta. Iti multumesc pentru ca m-ai invatat sa traiesc cu adevarat nu doar sa exist. La multi ani!

Fie ca Sf. Nicolae sa te calauzeasca in viata si sa gasesti sprijin in el pe tot parcursul drumului. La multi ani!

Sper sa primesti tot ce iti doresti de Mos Nicolae. Zambetele din aceasta zi magica sa iti lumineze calea si sa te insoteasca pe tot parcursul anului care va urma. La multi ani!

Iti trimit de ziua ta o raza de speranta, un strop de culoare si o gramada de ninsoare. La multi ani!

Iti urez cu veselie un la multi ani plin de bucurie; fie ca aceasta zi sa ti aduca sanatate si din belsug bunatate!

Mesaje de Mos Nicolae haioase

Spiridusii lui Mos Nicolae mi-au trimis un biletel pe care au scris ca daca ai fost cumintel o sa-ti aduca daruri dintre cele mai frumoase de pe taramuri mult indepartate.

Desi anul acesta nu ai fost ascultatoare, l-am convins pe Mos Nicolae sa treaca si pe la tine asa ca pregateste-te, in curand vine!

Incarcat cu daruri alese, Mosu’ colinda munti si dealuri vesel; pe la case merge si nimeni nu-l poate intrece. Ajutat de spiridusi, batranul bate pe la usi, in speranta ca te va gasi pe tine ca sa-ti dea cadouri multe si zile cat mai line.

Mos Nicolae va veni iarna asta numai la mine ca tu nu ai fost cuminte. Dar nu fi suparat; iti promit ca voi imparti totul cu tine, chiar si cele mai frumoase buline.

In seara asta trebuie sa iti lustruiesti bine ghetutele, altfel Mosu se va supara si toate dulciurile ti le va manca.

Fii fericit ca ai primit o nuia draguta; mie Mosu’ nu mi-a adus decat o caruta. Si ce sa fac singur cu ea acum? Haide sa pornim impreuna la drum!

Mos Nicolae e pe drum, asa ca sa il asteptam cu ce avem mai bun! Pune tu ghetutele la fereastra iar eu ma voi asigura ca nu va mai iesi din casa; pana nu ne da toate cadourile din sac, chiar de-o fi si un gansac.

Articolul original il puteti gasi pe garbo


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog