-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Supa din 52 de catei de usturoi poate lupta impotriva gripei, racelilor si chiar a virusilor!


Publicitate

Uitati de raceala! O supa gatita cu ajutorul a 52 de catei de usturoi, ceapa, cimbru si lamaie poate distruge orice virus care va sta in cale.

Croindu-ne drumul, tusind si stranutand, in aceste luni de iarna, usturoiul este cel care ne sare in ajutor in lupta impotriva virusilor.

Si-a castigat numele de distrugator al virusilor datorita alicinului, elementul adjuvant.



Un studiu recent al Universitatii din Washington a demonstrat faptul ca usturoiul, este de 100 de ori mai eficient decat antibioticele, in combaterea bolilor cauzate de bacterii.

Atunci cand usturoiul este zdrobit, alinul devine alicin. Cercetatorii spun ca alicinul ajuta la scaderea colesterolului si a presiunii sanguine, prevenind totodata aparitia cheagurilor de sange. Usturoiul poate preveni dezvoltarea arterosclerozei.

Compusii acestui bulb, atat de cunoscut, pot omori foarte multi paraziti si virusi care produc dureri de urechi, raceli si gripe. Cercetatorii au demonstrat faptul ca usturoiul este eficient in cazul digestiei greoaiei dar si a diareei. In plus, s-a demonstrat si faptul ca poate preveni aparitia cancerului.

Supa de usturoi (Reteta)

Pentru 4 portii

- 26 catei de usturoi (nedecojiti)
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 linguri (concentratie 1/4) unt organic
- 1/2 lingurita pudra de ardei iute rosu
- 1/2 ceasca ghimbir proaspat
- 1/4 cesti ceapa feliata
- 1/2 lingura cimbru proaspat, tocat
- 26 catei de usturoi (decojiti)
- 1/2 ceasca lapte de cocos
- 1/2 cesti zeama de la o supa de legume
- 4 felii de lamaie

Incalziti cuptorul la 180 grade. Puneti 26 de catei de usturoi intr-un recipient din sticla, pentru gatit. Adaugati 2 linguri de ulei de masline si presarati cu sare de mare, dupa care amestecati. Acoperiti recipientul cu folie si tineti la cuptor pana cand usturoiul prinde o culoare aurie spe maron (in jur de 45 de minute). Lasati la racit. Strangeti in pumn usturoiul pana cand cateii de usturoi se decojesc, apoi puneti intr-un bol.

Topiti untul intr-o tigaie la o temperatura medie. Adaugati ceapa, cimbru, ghimbir si ardei iute rosu si lasati la foc pana cand ceapa devine transparenta, in jur de 6 minute. Adaugati usturoiul prajit si ceilalti 26 de catei. Gatiti timp de alte 3 minute.

Adaugati supa de legume, acoperiti si fierbeti pana cand usturoiul devine foarte fraged, timp de 20 de minute. Puneti din nou supa in tigaie, adaugati lapte de cocos si fierbeti. Asezonati cu sare de mare si piper.

Dupa ce ati asezat in boluri, stoarceti zeama de la 1 lamaie in fiecare bol si serviti.

Poate fi pregatita de pe o zi pe alta. Poate fi acoperita si pusa la frigider. Reincalziti la temperatura medie si amestecati.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog