-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Remediul eficient impotriva vergeturilor si a celulitei- exfoliant din sare si zahar, facut in casa.


Publicitate

Ce este acela un peeling? Peelingul sau scrubul, este un agent cosmetic, usor de realizat cu jutorul unor elemente abrazive.

Principalul scop al peelingului (exfoliere) este acela de a indeparta impuritatile si celulele moarte de la nivelul pielii. Dupa folosirea unui scrub, pielea devine mai fina deoarece peelingul stimuleaza circulatia si contribuie la reintinerirea celulelor pielii.



Cu ajutorul unui scrub, facut in casa, nu va veti curata numai pielea, ci veti scapa si de celulita sau vergeturi.
Astfel, cel mai popular exfoliant este cel din sare si zahar, cu ajutorul caruia puteti scapa imediat de vergeturi si celulita, chiar la dumneavoastra acasa.

Preparare

• 250 grame sare,
• 250 grame zahar
• 100-150 ml ulei de palmier.

Daca nu aveti ulei de palmier la indemana, puteti folosi ulei de masline sau alt ulei vegetal. Este de preferat sa folositi sare de mare, deoarece este plina de iod si microelemente care contribuie la reintinerirea pielii.

Instructiuni:

• Amestecati sarea, zaharul si uleiul pana cand au consistenta unui iaurt gros.
• Folositi acest scrub, la dus, in fiecare seara. Masati circular zonele cu probleme timp de 2-3 minute.
• La final, clatiti cu apa calduta. Dupa aceasta procedura, aplicati crema sau lotiune de corp.

Veti observa cum vergeturile si celulita incep sa dispara dupa o luna de la folosire. Nu opriti procedura dupa primele semne de ameliorare. Este posibil sa scapati complet de aceste probleme prin simpla utilizare a acestui scrub.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog