-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Remediile naturale din bucataria dumneavoastra, care trateaza durerile de dinti.


Publicitate

Chiar daca dentistii au devenit din ce in ce mai cunoscuti cu trecerea anilor, oamenilor inca le este teama sa le faca o vizita, chiar daca au dureri cumplite de dinti. Tatal meu a fost un dentist respectat la noi in oras si mereu imi spunea cum sa am grija de dantura mea. Astel, nu am avut niciodata dureri sau probleme ale dintilor. Chiar daca nu am avut sansa de a incerca aceste metode, cunosc oameni care au facut-o.



Ceapa

Ceapa are aproximativ aceleasi efecte antiseptice si antimicrobiene precum usturoiul. Va poate scapa de dureri prin eliminarea germenilor cauzatori. La primul semn al durerii de dinti, mestecati ceapa cruda timp de cateva minute. Daca nu o puteti mesteca, puneti o bucata de ceapa direct pe locul unde simtiti durerea.

Cuisoarele

Cuisoarele sunt poate cele mai puternice alimente antiinflamatorii, antibacteriene si antioxidante, fiind un remediu natural in combaterea durerilor de dinti, infectiilor si abceselor. Cea mai usoara metoda de folosire este uleiul de cuisoare care poate fi aplicat pe zona cu un disc demachiant sau facand gargara (amestecati 2-4 picaturi in ¼ pahar de apa). Tatal meu folosea mereu eugenol deoarece era foarte eficient.

Uleiul de cocos

Gargara cu ulei poate parea ciudata insa este o tehnica folosita in medicina veche Ayurvedic. Nu trebuie decat sa luati o lingura de ulei, clatiti timp de 15-20 de minute iar problema poate disparea in cateva zile.

Aceasta activitate nu este doar un remediu interesant impotriva durerilor de dinti dar beneficiile sale se observa si in sanatatea cavitatii orale. Alte intrebuintari ale uleiului sunt: albirea dintilor, eliminarea sangerarilor gingivale, indepartarea tartrului.

Apa calduta cu sare

Un simplu pahar cu apa calduta amestecata cu sare va poate scapa de durerile de dinti. Amestecati jumatate de lingura de sare intr-un pahar cu apa fierbinte. Asteptati sa se raceasca putin si clatiti bine gura. Va indeparta inflamatiile si infectiile.

Peroxid de hidrogen

Un alt remediu excelent este peroxidul de hidrogen. Tot ce trebuie sa faceti este sa tineti jumatate de lingura de peroxid 3%, in gura, timp de cateva minute. Puteti opta si pentru inmuierea unei dischete demachiante si sa aplicati la nivelul locului cu probleme. Repetati de doua ori pe zi.

Cuburi de gheata

Cuburile de gheata ajuta in cazul durerilor dentare deoarece amortesc nervii. Luati cateva cuburi intr-o batista. Tineti pe obraz aproape de locul dureros, timp de cateva minute.

Nu uitati sa distribuiti acest articol!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog