-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Puteti scapa de 10 cm, din talie, in doar 10 zile cu ajutorul acestei retete faimoase din Rusia.


Publicitate

Fitoterapeutul rus, Dr. Irina Stefanovska, invitata intr-o emisiune TV, a explicat cum remediul sau revolutionar poate ajuta femeile sa scape de 1cm din zona taliei, intr-o singura zi. Ce este si mai imbucurator pentru aceasta reteta este faptul ca ingrecientele sunt ieftine.

Secretul acestei retete miraculoase este balsamul din hrean. Fitoterapeutul sustine ca hreanul ajuta la pierderea in greutate si nu este singura proprietate pentru organismul dumneavoastra. De cele mai multe ori il utilizam sub forma de condiment atunci cand gatim insa, tinand cont de faptul ca este plin de vitaminele C, B1, B6, B12, fier, calciu, magneziu si fosfor, aceasta planta nu este numai un condiment, ci un adevarat medicament.



Cu 1,500 de ani in urma, in Grecia, hreanul se folosea pentru tratarea durerilor de spate iar in zilele noastre se foloseste pentru indepartarea grasimii in exces.

Ingrediente:

– 125 g de hrean
– 3 lamai proaspete
– 3 linguri de miere

Preparare:

Curatati hreanul si pisati bine intr-un blender. Spalati bine lamaile, taiati-le cubulete, indepartati semintele si adaugati-le in blender, puneti si mierea si amestecati bine. Puneti amestecul intr-un borcan din sticla si pastrati in frigider.

Luati o lingura, de doua ori pe zi, impreuna cu o masa principala. Rezultatele sunt vizibile in doar trei saptamani. Pe langa modificarea, in bine, a aspectului fizic, acest balsam imbunatateste si functia cerebrala, memoria si vederea.

Cum sa aveti hrean proaspat tot anul?

Hreanul poate fi utilizat in orice perioada din an, insa trebuie sa il pastrati in pamant ud sau puteti cumpara bucati mai mari de hrean pe care sa le inveliti in folie si sa le tineti in frigider.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog