-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu o sa mai cumparati niciodata sirop de tuse: un amestec din ananas are de 5 ori mai multe beneficii.


Publicitate

Studiile arata faptul ca sucul de ananas poate suprima tusea de 5 ori mai bine decat siropul de tuse o poate face. Acest fruct contine bromelain, o enzima bogata in proprietati antiinflamatorii, luptand impotriva infectiilor si bacteriilor.

In plus, o ceasca de suc de ananas contine aproximativ 50% din doza zilnica recomandata de vitamina C. Acest nutrient ajuta la instalarea enzimelor vitale in organism, regularizand metabolismul si conversia energetica.

Acest suc este bogat in magneziu, elementul mineral care coreleaza sanatatea tesutului si oaselor. Magneziul absoarbe calciu, metabolizeaza carbohidratii si regularizeaza functiile nervoase.



Pentru a fi mai clari, bromelaina este recunoscuta ca fiind un antiinflamator natural, adjuvant in disfunctii precum artrita. A fost acceptat ca si tratament pentru inflamatii ale cailor respiratorii si este cel mai popular supliment.

Mai mult, in cazul tusei persistente, acest suc de ananas, va poate imbunatati sanatatea intr-un mod natural, fara a avea nevoie de sirop de tuse. Este o varianta ieftina, eficienta, nu contine elemente toxice si este plina de nutrienti care ajuta in lupta impotriva tusei si racelii.

Insa lista beneficiilor nu se opreste aici. Sucul de ananas vindeca rosul in gat si ajuta corpul sa elimine mai repede mucozitatile. Mucusul gros din plamani poate determina aparitia tusei prelungite si a infectiilor dureroase.

“Der Pharma Chemica” a publicat un studiu in anul 2010, al carui scop a fost descoperirea unor tratamente eficiente in cazul pacientilor diagnosticati cu tuberculoza, o boala infectioasa care apare de cele mai multe ori in urma microbacteriei de tuberculoza. In studiul lor, cercetatorii au descoperit faptul ca un amestec din suc de ananas, sare si miere, ingerat zilnic de catre pacienti, dizolva mucusul din plamani.

In plus, un alt studiu a oferit rezultate si mai imbucuratoare! Cercetatorii au descoperit faptul ca extractul din ananas crud, poate elimina mucusul de cinci ori mai repede decat siropul de tuse. Pacientii se recupereaza de 5 ori mai repede, scapand in acelasi timp de toate simptomele care insotesc tusea.

Si, cum zaharul nu este un prieten asa bun al sanatatii noastre, cautati intotdeauna o varianta neindulcita a sucului de ananas. Cea mai buna varianta este sa stoarceti singuri ananasul si astfel va veti bucura doar de beneficii.

Iata reteta acestui suc minunat:

Sirop de tuse din ananas

• 1 ceasca de suc proaspat de ananas
• 1 bucata de ghimbir (5-6 cm)
• 1 lingura de miere naturala
• 1/4 ceasca de suc de lamaie proaspat
• 1/2 lingurita piper cayenne

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele si siropul este gata! Trebuie sa consumati acest sirop cu regularitate asa ca, luati 1/4 ceasca, de 2-3 ori pe zi.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog