-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum sa va curatati tenul si sa scapati de cearcane cu un singur ingredient


Publicitate

Exista remedii, pe care le gasim chiar la noi acasa, care pot trata mai multe boli. Unul dintre remedii este bicarbonatul de sodiu, o solutie eficienta si ieftina pentru multe probleme de sanatate. Este adesea folosit ca produs de infrumusetare si de curatare a casei. Femeile il adora deoarece le poate imbunatati infatisarea.



Bicarbonatul va scapa de acnee

Bicarbonatul poate indeparta cu succes acneea si semnele. O simpla solutie din bicarbonat si apa poate actiona ca un exfoliant, indepartand celulele moarte si stimuland reinnoirea celulara.

Instructiuni:

Puneti o lingurita de bicarbonat pe o farfuriuta si adaugati apa. Amestecati! Nu puneti prea multa apa deoarece amestecul trebuie sa fie solid. Luati cu degetele si masati zona cu probleme. Lasati sa actioneze cateva minute dupa care clatiti cu apa. Repetati in fiecare seara inainte de a merge la culcare.

Indeparteaza pungile si cearcanele de sub ochi

Va puteti face o masca din bicarbonat care va scapa de cearcane si pungile de sub ochi. Aceste zone sunt foarte sensibile si de cele mai multe ori se intervine cu greu la nivelul lor. Daca doriti sa va bucurati de o piele sanatoasa incetati sa mai folositi sapunurile pline de chimicale din comert si inlocuiti-le cu bicarbonatul de sodiu.

Instructiuni:

Puneti o lingurita de bicarbonat intr-o cana cu ceai sau apa fierbinte. Inmuiati doua dischete demachiante si aplicati-le sub ochi. Lasati sa actioneze 15 minute, dupa care indepartati dischetele si clatiti cu apa. La final, aplicati crema dumneavoastra preferata si bucurati-va de rezultat!

Natura ne ofera foarte multe daruri iar bicarbonatul este unul din ele. Acesta ne ofera solutii care ne mentin sanatosi in fiecare zi. Bicarbonatul este alternativa care ne ajuta cu adevarat!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog