-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Chiar si medicii au ramas uimiti de proprietatile acestui remediu: previne atacul de cord, reduce colesterolul si intareste sistemul imunitar.


Publicitate

Acest amestec din miere si scortisoara are efecte miraculoase, putand vindeca multe boli iar acest lucru a fost demonstrat de multi medici si experti in domeniu.

Acest remediu a fost folosit cu mii de ani in urma. Egiptenii il foloseau pentru vindecarea ranilor, grecii pentru prelungirea vietii iar indienii pentru mentinerea sanatatii organismului. Toti acesti oameni erau constienti de proprietatile celor 2 ingrediente.

Aceste ingrediente naturale pot fi folosite in tratarea mai multor boli cum ar fi colesterolul marit, bolile cardiovasculare, artrita, infectiile urinare dar si raceli si gripe.


Tratament cu scortisoara si miere


Reduce colesterolul:

Este foarte usor sa reduceti nivelul de colesterol. Nu aveti nevoie decat de un amestec din 2 lingurite de miere si 3 linguri de scortisoara. In doar 2 ore colesterolul este redus cu 10%.

Trateaza bolile cardiovasculare:

Consumati miere si scortisoara in fiecare dimineata, pe stomacul gol si veti indeparta sansele de a face boli cardiovasculare.

Lupta impotriva artritei:

Puneti 2 linguri de miere si 2 de scortisoara intr-o cana cu apa. Aceasta este solutia pentru a iesi victoriosi in lupta cu artrita. Daca nu sunteti genul de persoana lenesa, preparati de doua ori pe zi aceasta bautura si consumati dimineata si seara.

Trateaza infectiile urinare:

Puneti o lingura de miere si doua lingurite de scortisoara in apa fierbinte, dupa care consumati.

Va scapa de raceli:

Este foarte simplu. Amestecati o lingura de miere si jumatate de lingura de scortisoara. Cu acest amestec scapati de gripe, raceli, sinuzita si in doar cateva ore veti fi din nou sanatosi.

Intareste sistemul imunitar:

Consumati aceste ingrediente in fiecare zi si va veti intari sistemul imunitar. Aceste ingrediente va protejeaza organismul de foarte multe boli, infectii su bacterii.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog