-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cea mai buna metoda de curatare a plamanilor de nicotina si gudron


Publicitate

Daca sunteti fumator, cu siguranta sunteti constient de faptul ca aveti plamanii afectati de nicotina si gudron. Niciuna din cele doua nu este „zana cea buna”. Acest lucru se aplica si in cazul celor care s-au lasat de fumat acum o luna.

Daca incercati sa scapati de nicotina si gudron, acest articol va sare in ajutor. Primul pas este sa renuntati la fumat cat mai repede deoarece modul in care tutunul si nicotina afecteaza plamanii, este ireversibil.



Noi va oferim un remediu eficient care va curata plamanii. Nu aveti nevoie decat de 3 ingrediente:

Ingrediente:

• 400 g ceapa
• 2 lingurite turmeric
• Radacina de ghimbir (o bucata)
• 1l apa
• 400 g zahar sau miere

Preparare:

Fierbeti apa si ingredientul dulce. Daca folositi miere, asigurati-va ca o adaugati la final.
Taiati ceapa si radeti ghimbirul. Adaugati ambele ingrediente in apa.

Dupa ce lasati amestecul sa mai fiarba o data, adaugati doua lingurite de pudra de turmeric si dati focul la minim.
Fierbeti apa pana cand se reduce la jumatate. Dati oala la o parte, strecurati continutul si puneti intr-un borcan. Lasati sa se raceasca. Pastrati borcanul in frigider.

Luati din acest remediu de doua ori pe zi, cate doua lingurite, dimineata, pe stomacul gol si seara, dupa cina.

Beneficii

Ghimbir

Proprietatile sale curative au fost folosite cu mult timp in urma. Acest condiment ofera beneficii curative, cum ar fi eliminarea mucusului din plamani.

Turmeric

Este foarte bine cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, antivirale si antiseptice. Turmericul curata sangele si previne inflamatiile.

Ceapa

Asemeni usturoiului, ceapa are proprietati anticancerigene. Ambele sunt folosite in tratarea bolilor maligne. Aceste legume ofera o prevenire eficienta a problemelor respiratorii.

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog