-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Alimente toxice, pline de plastic si pesticid (care determina aparitia cancerului), facute in China.


Publicitate

Exista foarte multe informatii care circula in mass media, cu privire la orezul facut din plastic. Consumul unui astfel de aliment poate avea consecinte dure asupra organismului, de la sistemul digestiv, pana la afectarea hormonilor. Atunci cand se ingereaza BPA-ul din plastic, acesta imita estrogenul, marindu-i nivelul in organism. Insa ceea ce este si mai rau, orezul nu este singurul aliment facut in China.



Peste cod

Pestele cod este asemanator pestelui tilapia. Si acesta are o calitate net inferioara, crescand in propriile reziduuri. Mai mult de 50% din peste cod vine din China.

Sucul de mere din China

Oricat v-ar parea de ciudat, mai mult de 50% din sucul de mere, provine din China. China este tara care produce cel mai mare nivel de pesticide din lume si acest lucru nu este facut public. Va sfatuim sa evitati achizitionarea acestui suc sub orice alta forma decat cea naturala.

Ciuperci procesate

S-au descoperit de curand ciuperci toxice provenite din China. Ceea ce este si mai interesant, producatorii chinezi le-au ambalat ca fiind naturale. Luand in calcul faptul ca 34% din ciupercile importate la noi in tara, provin din China, aveti grija de unde le achizitionati. Intotdeauna optati pentru varianta naturala.

Usturoiul chinezesc

OPC a descoperit faptul ca pe piata exista usturoi chinezesc toxic. Acesta este plin de chimicale. 31% din usturoiul de pe piata provine din China.

Puiul

Puiul chinezesc este pe piata incepand cu anul 2013 insa expertii alimentari sunt foarte impacientati deoarece China are cea mai mare rata de gripa aviara. Este de asemenea tara cu cea mai mare productie de pesticide din lume, cu cea mai mare poluare deci, trebuie sa ne punem mari semne de intrebare cu privire la calitatea carnii de pui.

Orezul plastic

Acesta este tipul de orez facut din cartof si orez artificial. Atunci cand este gatit, bobul ramane tare si nu arata ca cel natural. Pe termen lung, poate avea efecte grave asupra organismului.

Pamant (vandut drept piper negru)

Acesta este un lucru foarte greu de crezut. Producatorii din China vand pamant numindu-l piper negru. OPC trebuie sa fie mai atent!

Sarea industriala

Sarea industriala nu este buna pentru consum insa, in ciuda acestui aspect, este vanduta drept sare de masa. Consumul acestui tip de sare afecteaza sanatatea fizica si mentala dar si tiroida si sistemul reproducator.

Mazare

China exporta mazare contrafacuta. Aceasta este creeata din boabe de soia, colorant verde si metabisulfat de clorura (un compus sintetic folosit ca inalbitor sau aditiv). Acest colorant este canceros si impiedica absorbtia de calciu. Acest tip de mazare nu arata la fel ca cea naturala si cand este fiarta, inverzeste apa.

China este tara care produca cel mai mare numar de pesticide din lume insa, daca o sa continuati sa folositi astfel de alimente, acestea nu o sa dispara de pe piata. China este si cea mai poluata tara din lume. Aerul este contaminat, astfel toate produsele sunt toxice. De exemplu, daca locuiti in Beijing, si respirati acel aer, reprezinta echivalentul a 40 de tigari fumate intr-o zi. De aceea trebuie sa impiedicam importul de alimente din China.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog