-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta limonada cu lavanda va scapa de anxietate si de durerile de cap


Publicitate

Anxietatea reprezinta a treia cea mai comuna boala, din lume. De asemenea, oricine are dureri de cap din cand in cand.

Medicii pot prescrie medicamente care sa combata aceste tulburari insa exista si metode naturale de combatere a anxietatii si durerilor de cap. Ceea ce urmeaza sa va prezentam este o varianta chiar delicioasa.



Uleiul de lavanda este unul din cele mai puternice uleiuri pentru sanatatea si starea de bine a organismului. Are o structura chimica foarte complexa, continand mai mult de 150 de compusi activi. Are de asemenea proprietati antiseptice, antibacteriene, antimicrobiene si detoxifiante si, pe deasupra, este extrem de delicios.

Iata cum se prepara!

Aveti nevoie de:

• 6 lamai organice curatate si stoarse.
• 1 picatura de ulei esential (lavanda).
• 12 cesti de apa plata.
• 1 ceasca de miere.

Instructiuni:

Amestecati toate ingredientele, puneti la rece si serviti cu gheata.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog