Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

November 9, 2015

Substante Pe Care Sa le Tineti Departe De Fata Dumneavoastra!

Iata o lista cu 10 substante pe care trebuie sa le tineti departe de ten.

Lotiunea de corp

Doar citindu-i numele va puteti da seama ca aceasta nu are ce sa caute pe fata, ci doar pe corp. Cercetatorii au descoperit faptul ca pielea de pe corp este diferita de cea de pe fata. Pielea de pe corp fiind mai groasa, are nevoie de o lotiune cu textura diferita. Trebuie sa va aplicati pe fata o crema de fata, chiar daca nu toate lotiunile de corp va strica tenul.


Zaharul

Am mentionat mai sus faptul ca pielea de pe fata ete diferita de cea de pe corp, fiind mai putin elastica. Folosind zahar, va puteti provoca traume la nivelul pielii de pe fata. Puteti sa il folositi pentru un scrubbing al picioarelor sau altor parti din corp dar nu pe fata. Chiar daca unele lotiuni pentru fata contin zahar, este bine sa nu il folositi in mod direct.

Lamaia

Lamaia este plina de acizi, care pot distruge echilibrul PH-ului. Nu folositi lamaia pe fata dupa care sa va expuneti la soare! Va puteti irita si arde.

Pasta de dinti

Sa uscati cosurile cu pasta de dinti este un remediu invechit. Utilizarea pastei de dinti la nivelul tenului poate produce cicatrici sau arsuri. Daca doriti sa va protejati tenul, cea mai buna solutie este uleiul din arbore de ceai.

Bicarbonatul de sodiu

Multi folosesc bicarbonatul ca scrubber pentru fata, insa nu reprezinta o idee prea buna. Textura sa dura schimba echilibrul Ph-ului avand ca rezultat distrugerea tenului.

Spirtul

Spirtul se foloseste pentru dezinfectarea ranilor insa nu trebuie pus pe fata deoarece va usuca drastic tenul. Mai mult, ADN-ul tenului poate fi distrus.

Peroxidul de hidrogen

Asemeni spirtului, peroxidul de hidrogen se foloseste pentru prevenirea infectiilor provocate de taieturi sau arsuri insa nu poate trata problemele fetei. Acesta poate arde si inflama tenul cauzand reactii alergice. Asa ca, incercati sa tineti departe de fata dumneavoastra acest ingredient.

Apa fierbinte

Apa este esentiala pentru fata, insa aplicand apa fierbinte veti elimina apa din interiorul ei. Dusurile fierbinti pot indeparta stratul protector, determinand aparitia unui ten uscat.

Gelul pe baza de Petroleum

Acest gel poate trata taieturile sau muscaturile si de asemena sa inmoaie pielea uscata. Insa, aplicat pe fata dumneavoastra, o poate deteriora si mai tare. Chiar daca gelul netezesten pielea, in cazul tenului il poate usca si mai tare.

Aceasta este o lista cu toate substantele pe care NU trebuie sa le puneti pe fata. Trebuie sa va tratati tenul cu grija, optand pentru produse care nu contin aceste substante.

Cel mai intelept si eficient lucru pe care trebuie sa il faceti este acela sa va demachiati zilnic. Trebuie de asemenea sa evitati pe cat posibil atingerea fetei.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.