-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Practicati aceasta metoda pe baza de orez de doua ori pe an si veti fi mai sanatosi decat niciodata!


Publicitate

De foarte multe ori, oamenii isi pericliteaza sanatatea cu alimente de calitate precara, uitand de faptul ca sanatatea si tineretea nu se mai intorc. In plus, toxinele se depoziteaza in organism, ingreunand ritmul normal de functionare si distrugand in acelasi timp metabolismul. Aceasta tulburare se manifesta prin simptome precum slabiciune, somnolenta, confuzie, frisoane si scaderi ale imunitatii. Astfel, este important sa ne curatam organismul de toxine. Exista numeroase metode de detoxifiere cu ajutorul orezului.



Una din aceste metode ofera rezultate minunate.

Reteta:

Luati un numar de linguri de orez egal cu varsta dumneavoastra, spalati-l bine si puneti-l intr-un borcan de sticla pe care il umpleti apoi cu apa fierbinte, inchideti-l si puneti-l in frigider. Dimineata, scurgeti toata apa. Luati o lingura plina cu orez si fierbeti fara sare, timp de 3-4 minute, intr-o alta compozitie de apa. Mancati pe stomacul gol, de preferat inainte de ora 8:30 dimineata. Puneti peste restul de orez apa fiarta si racita si pastrati compozitia in frigider pentru dimineata urmatoare. Trebuie sa repetati acest procedeu pana cand nu mai exista compozitie in borcan.

Secretul aceste metode sta in bobul de orez si in structura sa cristalina. Atunci cand semintele sunt inmuiate in apa, amidonul este indepartat si celulele isi fac aparitia. Orezul este digerat in intestin, nu in stomac iar boabele actioneaza asemeni unui buret.

Cu ajutorul acestei metode, intestinul, vasele de sange, articulatiile si alte parti ale corpului, sunt curatate de toxine, metale grele si alte materiale daunatoare. In plus, curatarea cu ajutorul orezului, permite normalizarea metabolismului si regularizeaza greutatea. Dupa acest tratament nu numai ca veti simti mai bine, dar si mai tanar. Insa trebuie sa respectati un singur lucru: dupa ce consumati orezul dimineata, nu aveti voie sa mancati timp de 3 ore.

Dupa ce veti termina aceasta cura, gatul, spatele si articulatiile vor inceta sa va mai doara. De asemenea, rezultatul nu este imediat ci treptat. Dupa doua saptamani incepe adevarata curatare si veti observa cu siguranta acest lucru deoarece toxinele sunt eliminate prin urina si fecale. Culoarea urinei se va schimba, devenind mai tulbure si veti incepe sa va simtiti mai frumos/oasa si mai sanatos/oasa. Dupa o perioada de consum al orezului, curatarea se activeaza si va continua dupa tratamentul de cateva luni.

In plus, este esential sa consumati lichide- minim 2 litri zilnic. Cele mai bune variante sunt apa si ceaiul verde.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog