Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

November 27, 2015

Miere din ridichie neagra, o reteta naturala ce combate tusea.

Aceasta combinatie este foarte sanatoasa si foarte usor de facut.

Ingrediente:

-ridichie neagra;
-miere.
Preparare:

Spalati ridichia si taiati-i partea de sus si cea de jos cu un cutit. Folositi un cutit si o lingurita pentru a scobi ridichia, astfel incat sa ii ramana un invelis de 1 cm. Faceti o gaura mica in fundul ridichiei (cu cat mierea este mai groasa, cu atat gaura trebuie sa fie mai mica!)

Puneti sfecla intr-un pahar si umpleti cu miere. Apoi, folositi capacul ridichiei, pe care l-ati taiat mai devreme, pentru a acoperi ridichia.

Dupa 3-4 ore, va fi sirop pe fundul paharului (la mine, a curs dupa 30 de minute asa ca, am repetat procedura, am golit siropul si am asteptat sa curga altul).

Luati 3-4 lingurite pe zi din acest sirop. Dupa ce ati consumat toata cantitatea, preparati o noua cantitate. Copiii de peste 3 ani pot lua 3-5 lingurite, zilnic. Puteti repeta tratamentul dupa o luna.

Se foloseste in cazul tusei, racelilor, intareste imunitatea, este un bun diuretic si poate fi folosit si in cazul bolilor de ficat sau bronsite.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.