-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Cum va dati seama daca ouale provin de la gaini bolnave (cum sa recunoasteti oale sanatoase).


Publicitate

Nimic nu se compara cu un ou bine gatit. Fie ca va plac ouale prajite, fierte sau omleta, un ou bun face un mic dejun bun. Provin ouale pe care le consumati de la gaini sanatoase sau ati mancat toata viata, fara sa stiti, oua bolnave?

Cum arata o gaina sanatoasa?



O gaina sanatoasa este acea gaina care consuma orice ii este necesar. Asta nu inseamna ca gainile sunt vegetariene. Gainile adora insectele si ramele!

Nutrientii consumati de gainuse sunt transmise si in ou. Pentru a avea acces la acesti nutrienti, ele trebuie tinute intr-un mediu deschis cu aer proaspat. O gaina inchisa intr-un cotet, pentru tot restul vietii, nu va produce un ou de calitatea unei gaini care traieste in mediul exterior.

Caracteristicile oului sanatos

Cum va dati seama cum arata un ou bun? Atunci cand mergeti la cumparaturi fiti atenti la urmatoarele elemente:

• Rezistenta si densitatea cojii: daca abia ca atingeti oul si se sparge, mergeti mai departe. Cu cat dieta gainii este mai bogata, cu atat coaja este mai rezistenta. Un ou nu se sparge asa usor daca este sanatos.

• Culoarea galbenusului: Majoritatea consuma oua cu un galbenus deschis la culoare. Aceasta nu este culoarea ideala. Galbenusul oului ar trebui sa fie portocaliu- cu cat este culoarea mai inchisa, cu atat mai bine.

• Densitatea galbenusului: Ar trebui de asemenea sa verificati densitatea galbenusului pentru a determina calitatea oului.

Galbenusurile provenite de la gainile sanatoase sunt mai groase si mai rotunde. Asta inseamna un gust mai bun si mai multi nutrienti.

Cercetatorii atrag atentia asupra importantei unei gaini cu nutritie buna. Un studiu demonstreaza faptul ca un consum crescut de beta caroten, al gainii, creste si nivelul de beta caroten din ou.

Unde gasim cele mai bune oua?

Probabil ca acum spuneti, minunat - stiu cum arata o gaina sanatoasa insa unde o gasesc? Odata cu cresterea numarului de ferme, aveti foarte multe optiuni sa cumparati oua.

Daca aveti in curte spatiu pentru a creste cateva gaini, va puteti face propria aprovizionare cu oua.

Puteti de asemenea lua legatura cu fermele locale, documentandu-va cu privire la modalitatea de crestere a acestora.

Incercati ouale cu galbenus portocaliu!

Va asigur ca nu le veti mai consuma niciodata pe celelalte!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog