-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Nu Va Mai Uscati Hainele In Casa!!! Efectele Pot Fi Fatale!


Publicitate

Probabil ca ati mai auzit ca nu trebuie sa uscati hainele in camerele in care stati si asta datorita vaporilor pe care ii emana si reactiilor asupra sanatatii dumneavoastra.

Andrei Popescu (43 ani) din Suceava, nu a crezut in aceste lucruri si ne-a mentionat ca dupa ce a uscat haine in camera unde locuia s-a ales cu o infectie pulmonara. A avut probleme serioase cu plamanii din cauza mucegaiului aparut in urma uscarii hainelor pe radiator in sufragerie.


“Am inceput sa imi dau seama atunci cand am fost diagnosticat cu aspergiloza pulmonara cronica, mi s-a prescris tratament specific pentru combaterea infectiei fungice”, a spus tatal a trei copii.

Medicul spunea ca problemele sale se puteau agrava asa ca nu a mai uscat rufe in casa timp de 12 luni. Astfel a observat o ameliorare a sanatatii.

Ce a experimentat el, au experimentat si multi altii. Expertii avertizeaza ca uscatul rufelor in casa poate determina probleme mari de sanatate. Hainele asezate pe calorifer, pot creste nivelul de umiditate in casa pana la 30% si pot crea mediul propice dezvoltarii mucegaiului.

“Un lighean de rufe proaspat spalate contine in jur de 2 litri de apa eliberata in camera. Multi dintre noi suntem imuni la astfel de infectii sau avem un organism suficient de puternic incat sa lupte cu infectiile. Insa, pacientii cu astm pot avea probleme respiratorii iar cele cu un sistem imunitar scazut precum persoanele cu cancer sau SIDA pot dezvolta aspergiloza pulmonara. Este o boala care poate distruge plamanii”, a mentionat Prof Adrian Tudor, spunand ca rufele trebuie uscate afara si tinute cat mai departe de sufragerie sau camere.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
2 Comments

You Might Also Like

2 comments:

  1. si iarna, cam cum am putea usca hainele afara? uscatorie nu exista... pe casa scarii?

    ReplyDelete
  2. Problema e dacă nu urmărești evoluția umidității din cameră, nu uscarea hainelor în sine. Dacă ții prin preajmă un higrometru digital poți să vezi când se depășește un 50-55% de unde începi să favorizezi igrasia și moliile și poți deschide geamul să reechilibrezi cu aer mai uscat de afară, până atingi un 40-45% confortabil. (Dar nici aer prea uscat nu-i grozav, că ți se usucă mucoasele și ai mai mare predispoziție la infecții și alergii. Sub vreo 35% începe să fie prea puțin și cresc șansele de descărcări de electricitate statică.)

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog