-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iata Ce Dezvaluie Degetul Mare Despre Personalitatea Dumneavoastra.


Publicitate

Partile noastre corporale pot spune multe despre personalitatea noastra. Probabil ca nici macar nu suntem constienti de faptul ca avem astfel de trasaturi ale personalitatii, insa atunci cand aflam cum o parte din corpul nostru arata cum suntem pe interior, suntem bucurosi sa aflam.

Iata ce spune degetul mare despre dumneavoastra:


A. Prima jumatate este mai lunga decat cea de-a doua

Spre deosebire de celelalte degete, degetul mare se imparte in doua. Daca partea de sus este mai lunga decat cea de jos, atunci aveti o vointa de fier. Sunteti o persoana muncitoare care isi va atinge in cele din urma scopul. Insa, aveti si tendinta de a depasi uneori puterea pe care o detineti iar ca si partener, puteti fi chiar genul obsesiv. Atunci cand va indragostiti sunteti fidel iar dragostea excesiva pentru o persoana va poate determina sa va neglijati studiile si srviciul. Aveti grija la acest aspect, cum aveti o vointa de fier, puteti decide asupra oricarei situatii astfel incat sa o intoarceti de partea dumneavoastra.

B. Cea de-a doua jumatate este mai lunga decat prima

Daca cea de-a doua falanga este mai lunga decat prima, atunci va luati toate deciziile bazandu-va pe logica si nu pe vointa. Aveti o mare putere de observare si de cele mai multe ori cei din jur se pot baza pe aceasta putere. De cele mai multe ori va retrageti cand vine vorba de dragoste si astfel puteti rata oportunitatea de a gasi partenerul perfect. Incercati sa rezolvati aceasta problema, daca vreti sa va gasiti marea dragoste, lasati putin logica de-o parte.

C. Ambele falange au lungimi egale

Persoanele care au aceste doua sectiuni egale, au tendinta de a duce o viata echilibrata atunci cand vine vorba de logica si vointa. Isi indeplinesc scopurile cu logica si naturalete. Fac aproape orice intr-o metoda planificata si, ca rezultat, isi indeplinesc cu brio misiunea. Isi fac strategi si pun bariere insa totul pentru a-si atinge scopul. Chiar si atunci cand iubesc stiu de la inceput ce isi doresc si nu lasa entimentele sa le acapareze. Nu tind niciodata sa ramana intr-o relatie care nu ii face sa se simta comfortabil.

D. Degetul flexibil

Daca aveti un deget flexibil, adica daca falanga superioara se poate plia cu usurinta, atunci sunteti genul care se pliaza foarte usor. Adica sunteti genul de persoana care se adapteaza cu usurinta si accepta atat urcusurile cat si coborasurile vietii. Insa, daca degetul este prea flexibil, atunci sunteti usor de influentat. Aveti grija la astfel de situatii pentru ca oamenii sa nu profite de dumneavoastra.

E. Degetul neflexibil

Acest lucru scoate in evidenta dispozitia rigida, ne fiind capabil sa acceptati cu usurinta schimbarile. Sunteti genul de persoana atenta cu banii, ne putand fi usor de manipulat.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog