-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Folositi Frunzele De Varza Si Mierea Pentru A Trata Bronsita In 5 Zile!!!


Publicitate

Tusea persistenta poate scoate pe oricine din schema. Uneori nici macar medicamentele nu ajuta prea tare. Puteti folosi frunzele de varza si miere pentru a va ajuta organismul sa se curate complet, fara ajutorul medicamentelor. Puteti folosi aceasta reteta pentru orice varsta.

Poate fi de folos atat in cazul copiilor cat si in cazul adultilor.

Nu aveti nevoie decat de 1 varza si miere.


Modul de preparare este simplu.

Luati cate o frunza de varza. Fierbeti-o in apa pentru cateva minute pana cand devine moale si calda. Intindeti miere pe o parte a frunzei si puneti frunza pe piept cu mierea in interior, intre piept si frunza. Puneti o folie peste si acoperiti cu un prosop. Ar trebui sa faceti asta inainte de a merge la culcare.

Daca tusiti foarte rau, puteti folosi doua frunze de varza si sa le amplasati una peste cealallta, putandu-le folosi si pe spate. Indepartati-le dimineata. Curatati pielea cu un prosop.

Daca bronsita este la inceput, folositi acest tratament si bucurati-va de rezultate. Trebuie sa repetati procedura de 5 sau 7 ori astfel incat tusea sa fie indepartata complet.

Mierea va incalzi varza, permitandu-i acesteia sa reduca tusea si sa elimine inflamatia. Puteti folosi si ulei de ricin in locul mierii.

Daca nu aveti nici miere si nici ulei de ricin insa aveti nevoie de acest tratament, puteti folosi doar varza. Rezultatele nu vor fi la fel de bune ca atunci cand folositi mierea.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog