-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Celulele Canceroase Se Descompun In Doar Cateva Zile Cu Ajutorul Acestei Plante


Publicitate

Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca aceasta planta actioneaza mai bine decat chimioterapia deoarece omoara complet celulele infectate cu cancer. Pe langa acest lucru actioneaza si ca diuretic, stimuleaza secretia bilei, curata ficatul, ajuta in cazul alergiilor si reduce nivelul de colesterol.



Contine foarte multe vitamine si minerale precum vitamina B6, tiamina, riboflavin, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic si magneziu.

Contine peste 535% din doza zilnica recomandata de Vitamina C si 110% din doza zilnica recomandata de vitamina A. Toate acestea sunt date stiute cu multi ani inainte.

Universitatea Windsor din Canada a facut un studiu initial in cadrul departamentului de Chimie si Biochimie iar rezultatul avea sa dea noi sperante pacientilor cu cancer. Conform „Natural News” s-a demonstrat faptul ca papadia omoara celulele infestate cu cancer fara a afecta celelalte celule ale corpului.

John Di Carlo, un barbat in varsta de 72 de ani, s-a convins de proprietatile papadiei dupa ce a fost supus unei chimioterapii agresive. Procesul de vindecare a durat trei ani si a inceput chiar atunci cand medicii l-au trimis acasa pentru a-si petrece ultimele zile din viata alaturi de familie.

Datorita faptului ca tratamentul cu chimioterapie nu a avut niciun efect iar medicii nu au oferit nicio alternativa, John a inceput sa bea ceai din radacina de papadie, acesta fiind ultimul tratament pe care il mai putea incerca pentru viata lui. In doar trei luni, acest barbat a reusit sa bage cancerul in remisie.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
2 Comments

You Might Also Like

2 comments:

  1. Bunä ziua! Vreau sä vä intreb Cum se preparä ceaiul,cantitätile necesare pentru päpädie si apä.Mi-ar fi de mare ajutor räspunsul Dvs.Vä multumesc.

    ReplyDelete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog