-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest Barbat In Varsta De 80 De Ani A Venit Sa Isi Scoata Firele. Ce S-a Intamplat I-a Lasat Pe Medici Cu Gura Cascata...


Publicitate

Iubirea adevarata reprezinta mai mult decat un simplu sentiment. Este o constientizare care depaseste atasamentul sau atractia fizica.

Aceia care au trait, au invatat si au iubit cu adevarat o alta persoana, vor sti ca aceasta interpretare a iubirii clasice este adevarata: reprezinta „ grija neconditionata, lipsita de egoism si binele celuilalt.”

Au existat multe povesti induiosatoare legate de dedicarea profunda pe care aceia care sunt indragostiti o simt unul fata de celalalt. Aceasta iubire rezista in ciuda celor mai grele obstacole.


Urmatoarea poveste a aparut peste tot pe internet fiind scrisa in format anonim de catre o asistenta care a fost miscata de gestul unui batran, demonstrand cel mai ferm sentiment de dragoste fata de sotia sa.

Continuati sa cititi aceasta frumoasa poveste coplesitoare si inspiratoare care ne transmite sentimentul autentic al dragostei.

Va rugam lasati-ne parerile dumneavoastra in josul paginii.

Era o dimineata aglomerata cand pe la ora 8:30 un batran in varsta de 80 de ani apare sa isi scoata firele de la degetul mare. A spus ca se grabeste deoarece mai are o programare la ora 9.

I-am luat tensiunea si i-am spus sa ia un loc stiind ca abia peste o ora ar fi putut cineva sa il ingrijasca. L-am vazut cum se uita la ceas si am decis ca daca tot nu am niciun pacient in acel moment, puteam sa ii evaluez rana.

Dupa ce am vazut ca se vindecase bine, am vorbit cu unul din medici si am adus toate cele necesare indepartarii firelor.
L-am intrebat daca avea cumva o programare la medic, in alta parte, in dimineata aceea. Domnul mi-a spus nu, doar ca trebuie sa mearga la casa de pensionari pentru a lua micul dejun cu sotia sa.

Apoi l-am intrebat cate ceva despre sanatatea ei. Mi-a spus ca este acolo de ceva timp si ca este una din victimele Alzheimerului. Dupa ce am terminat de pansat rana, l-am intrebat daca nu cumva doamna va fi ingrijorata pentru ca intarzie. El mi-a raspuns ca ea deja nu il mai recunoaste si ca nu mai facea asta de 5 ani.

“Si dumneavoastra continuati sa mergeti in fiecare dimineata, chiar daca nu isi mai aminteste cine sunteti?” L-am intrebat surprinsa. Mi-a zambit si a raspuns „Ea nu ma mai stie pe mine insa eu o cunosc.”

Am fost nevoita sa ma abtin sa nu plang. Dupa ce a plecat mi se facuse pielea de gaina si am replicat „aceasta este genul de iubire pe care mi-o doresc in viata mea!”

Iubirea adevarata nu este nici fizica nici romantica. Iubirea adevarata reprezinta o acceptare a tot ceea ce a fost, ceea ce este si a ceea ce va fi acea persoana. Indiferent de situatie, iubirea adevarata ramane.

Iubirea adevarata este eterna si loiala.

Va rog sa distribuiti daca si pe dumneavoastra v-a emotionat aceasta poveste si daca existe persoane in viata dumneavoastra care au parte sau ofera tipul acesta de iubire.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog