-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta Fata A Consumat Zilnic 3 Cesti De Ceai Verde, Ceea Ce S-a Intamplat Dupa Aceea I-a Lasat Pe Medici Fara Cuvinte!


Publicitate

O fetita in varsta de 16 ani din Marea Britanie, suferea de dureri de cap, ameteli si dureri abdominale.

Diagnosticul initial a fost infectie a tractului urinar, asa ca medicii i-au prescris antibiotice si tratamente facute in casa insa, simptomele i s-au accentuat dupa cea de-a doua doza si in momentul in care s-a intors la spital, a fost diagnosticata cu galbinare.



De curand, medicii descoperisera ca un consum ridicat de ceai verde chinezesc ajuta la pierderea in greutate. Desi toate instructiunile de utilizare de pe cutie erau in chineza, a consumat 3 cesti de ceai zilnic, cateva luni bune.

I s-a acordat imediat terapie de specialitate iar parintii fetei au dus ceaiul la analiza in laborator. S-a descoperit faptul ca acesta continea un ingredient numit “Camellia sinensis” ierburi specifice utilizate pentru ceai, provocand hepatita la femei.

Doctorii au declarat despre ceaiul verde ca acesta poate provoca disfunctii ale ficatului si astfel trebuie consumat doar in doze moderate.

Consumul acestui ceai trebuie sa fie supravegheat intrucat contine substante daunatoare precum pesticidele, care stimuleaza scaderea in greutate.

Asa ca, fiti inteligenti si nu consumati cantitati mari de ceai verde deoarece pe cat este de sanatos, poate fi si daunator asemeni oricarui aliment consumat excesiv.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
2 Comments

You Might Also Like

2 comments:

  1. "Medici"... au scris diagnosticul de "galbinare" ??? Ha!Ha! Nu stiu de ca sa rad mai intai:de exprimarea agramata sau de prostia comunicata de articol! Mai "pentrusuflet.com" - cu cine tii de fapt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vlad, iti multumesc ca mi-ai atras atentia asupra acestei greseli. Probabil a fost o scapare, dupa cum vezi stim sa scriem corect, chiar si cu doi "i" . In ceea ce priveste cuvantul "galbinare", te rog sa regasesti explicatia accesand link-ul urmator https://dexonline.ro/definitie/g%C4%83lbinare. Vezi, in fiecare zi invatam lucruri noi, Vlad. Noi iti multumim ca ne urmaresti.

      Delete

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog