-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

7 Metode Pentru A Scapa De Energia Negativa.


Publicitate

Cu totii apreciem energia vindecatoare pe care o primim atunci cand petrecem timp in natura, departe de civilizatie. Insa pana la urma trebuie sa ne intoarcem acasa, unde comparam sentimentul de liniste si pace cu cel de stres si galagie. Stim in sinea noastra ca exista o diferenta. O parte din energie sta si in obiectele din aceste locuri. Natura are, in general, mai multa energie pozitiva decat casele sau orasele.



Motivele Pentru Care Energia Din Natura Este Pozitiva

1. Exista din ce in ce mai putini oameni care traiesc in natura iar natura emite ganduri. Gandurile emit energii. Energiile gandurilor sunt atasate de obiecte.

2. Energia negativa a gandurilor creeaza factori energetici puternici si persita mai mult decat energia pozitiva. Grijile, teama si stresul persista mai mult decat dragostea, linistea si fericirea.

3. Energia Soarelui este o sursa de energie pozitiva care indeparteaza orice energie negativa. Este ca si cum am turna apa pura din izvor pe un burete. Buretul este plin de tot ce a colectat. Cand ati fost ultima oara depresiv dupa o zi la plaja?

4. In natura intalnim plantele. Ele ne ofera energia pozitiva. Ele traiesc, asa ca emana o vibratie pozitiva insa nu gandesc, deci nu pot emana nimic negativ asa cum oamenii o fac. Plantele nu isi fac griji in legatura cu serviciul, facturile sau relatiile.

5. Inainte sa incepem sa umplem casele cu energie pozitiva, trebuie sa indepartam orice cumul de energie negativa.

Iata o lista cu sapte tehnici simple pe care le puteti folosi pentru a indeparta energia negativa din orice spatiu.

7 Metode De A Elimina Energia Negativa

1. Covorase cu sare.

Aceasta este cea mai simpla metoda. Pur si simplu presarati sare de bucatarie pe covor, asteptati o ora apoi aspirati. Folositi aproximativ 3-6 linguri cu varf pentru o camera de dimensiune medie. Cristalele din sare au o putere naturala curativa capabila sa stearga energia. Folosirea sarii este asemanatoare cu folosirea unui burete pe o tabla scrisa. Toate informatiile sunt sterse.

2. Ordinea.

Obiecte precum reviste vechi si haine murdare pot contine multa energie negativa. Aruncati obiectele vechi care nu va mai sunt necesare. Pastrati seturile de cafea curate. Puneti-va hainele murdare intr-un cos, spalati-va vasele. Energia negativa se lipeste mereu de obiecte insa prin curatarea constanta o puteti indeparta.

3. Zgomotele puternice.

Din acest motiv adora chinezii artificiile. Zgomotele puternice indeparteaza factorii energetici negativi. Mama natura face acelasi lucru prin zgomotele tunetelor.

4. Ascultarea muzicii spirituale.

Albumul lui Eric Pepin “Deep Resonating Aums ” de la Institutul Higher Balance este preferatul meu. O melodie asemanatoare este cea a Krishnei Das, “God is Real de pe albumul “Door of Faith” . Calugarii budisti folosesc zgomotele provenite din metal pentru a elimina energia negativa. Puteti folosi un dspozitiv stereo cu acelasi scop.

5. Meditati!

O meditare o data sau de doua ori pe zi in sufragerie va emana o vibratie pozitiva puternica. Emanarea energiei pozitive datorata meditatiei este mult mai puternica decat energia negativa. O meditare potrivita poate incarca un spatiu in cateva ore.

6. Rearanjarea mobilei.

Chinezii practica arta Feng shui. Cum spuneam mai sus, energia negativa are nevoie de ceva de care sa se lege. Aranjati-va spatiul astfel incat sa fie cat mai aerisit, indepartand orice energie negativa.

7. Optati pentru plante.

Plantele emana culoare, viata, oxigen si energie pozitiva caminului dumneavoastra. Toate elementele necesare insa v-or functiona in acest sens doar daca le udati.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog