-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Tu te numeri printre ei? Daca ai aceasta linie in palma vei avea un noroc incredibil!


Publicitate

Persoanele care au in palma o linie paralela cu linia vietii se vor bucura de un noroc incredibil. Greutatile si problemele vor sta intotdeauna departe de aceste persoane iar fericirea nu ii va abandona niciodata.

Aceasta linie este foarte rara. Este numita linia ingerului pazitor si se spune despre persoana care o are ca este binecuvantata cu protectia unui inger pazitor. Unii o numesc linia lui Marte, o alta linie a vietii. 


Persoanele care au aceasta linie in palma sunt foarte norocoase. Supravietuiesc intotdeauna in caz de calamitati sau accidente, sunt sanatoase, nu au probleme financiare si trec usor peste obstacolele vietii.

Daca aveti norocul sa va fi nascut cu o asemenea linie, ar trebui sa ii fiti recunoscator lui Dumnezeu, sortii si ingerului pazitor.

Linia ingerului pazitor poate aparea sub urmatoarele forme:

Linia ingerului pazitor, care este paralela cu linia vietii, este un semn important! Un om cu o asemenea distinctie este protejat de toate lucrurile rele din viata.

Linia scurta este de-a lungul liniei vietii (putin vizibila sau zimtata). Persoana cu o astfel de linie se poate astepta la probleme si mari batai de cap insa pana la urma o sa dispara.

Linia ingerului pazitor aflata la mana dreapta reprezinta rasplata pentru fapte bune. Aceasta este un dar in urma lucrurilor bune facute in decursul vietii sau in urma suferintei.

Linia ingerului pazitor de la mana stanga reprezinta darul si protectia pe care persoana respectiva le-a primit la nastere. Acest fenomen este adesea mostenit.

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog