-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Top 10 Cele Mai Puternice Alimente Care Distrug Celulele Canceroase!


Publicitate

Cea mai crunta boala a zilelor noastre, cancerul, afecteaza orice om intr-un fel sau altul. Urmatoarele alimente nu distrug in mod direct cancerul insa, pot face minuni in prevenirea dezvoltarii in stadii incipiente si totodata imbunatatesc sanatatea.


1. Usturoiul

Alicina, substanta activa din usturoi care ii ofera acestuia mirosul distinct, a demonstrat ca este benefic in prevenirea anumitor tipuri de cancer. Taiati sau stoarceti usturoiul pentru a elibera alicina si adaugati-l in orice preparat pe care il consumati.

2. Brocoli

Aceasta leguma crucifera si plina de sulforafan, un fitochimic care, conform unui studiu al Universitatii din Oregon, nu numai ca inhiba formarea celulelor canceroase, ci le si distruge pe cele deja formate.

3. Varza

Conform aceluiasi articol, aceasta leguma crucifera poate distruge celulele canceroase in timp ce lasa celulele sanatoase neatinse. In plus, este o sursa importanta de vitamina C, care ajuta la o imbunatatire a sistemului imunitar.

4. Uleiul de Masline

Uleiul de masline este bogat in oleocanthal , un compus care, conform unui studiu al Universitatii Rutgers, sparge pustulele din interiorul celulelor canceroase. Acest proces distruge celulele canceroase.

5. Somonul

Somonul are un continut ridicat de acid gras omega-3, care este extrem de eficient in cazul celulelor canceroase. La gratar sau la cuptor, somonul poate fi si mai delicios cu o simpla crusta de zahar brun.

6. Turmeric

Curcuminul, substanta activa a turmericului, omoara celulele tumorale prin ordonarea celulelor, o arata un numar foarte mare de studii. Acest condiment este destul de versatil si poate fi adaugat in aproape orice preparat aici fiind incluse omletele, puiul si multe altele.

7. Zmeura

Zmeura are in continut acid elagic, un anti-carcinogen natural care previne formarea si raspandirea celulelor canceroase. Exista si alte alimente cu continut de acid elagic insa zmeura are cea mai mare concentratie.

8. Ciresele

Ciresele contin alcool perilic, un compus care distruge in mod eficient un numar foarte mare de celule canceroase. Puteti adauga aceste fructe delicioase in salate sau chiar in inghetata dumneavoastra preferata.

9. Ciocolata Neagra (in cantitati mici)

Boabele de cacao sunt bogate in antioxidanti care ajuta la diminuarea riscului de cancer deci, o bucatica de ciocolata pe zi, cu un nivel ridicat de cacao, poate fi benefica sanatatii.

10. Ceaiul Verde

Ceaiul verde contine catechine, un agent care distruge radicalii liberi, responsabili pentru aparitia cancerului. Frunzele uscate de ceai verde sunt mai recomandate decat ceaiul la pliculet deoarece au un aport mai mare de catechine.

Deci, optiunea prevenirii cancerului o reprezinta dieta echilibrata si consumul acestor 10 alimente.


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog