-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Samponul Cu Bicarbonat De Sodiu Facut In Casa Iti Salveaza Parul si Ajuta La Cresterea Rapida a Acestuia!


Publicitate

Un articol de Maria

Exista foarte multe tipuri de sampon pe piata si asta face dificila alegerea unuia care sa fie atat bun pentru parul dumneavoastra cat si satisfacator din punct de vedere bugetar.

Aportul de substante chimice care se regasesc in aceste sampoane pot face mai mult rau decat sa ajute firul de par.

In cele ce urmeaza veti invata cum sa va preparati samponul in casa fara a fi nevoiti sa cheltuiti bani in plus. Rezultatele si impactul samponului facut in casa depasesc cu mult sampoanele din comert. Nu este deloc greu de facut iar parul dumneavoastra va arata minunat, sanatos si stralucitor.



Bicarbonatul de sodiu face parte din viata noastra de zi cu zi. Este ieftin si poate ajuta la prepararea a numeroase sampoane, geluri, sprayuri pentru improspatare si orice articol pentru curatare si spalare.

Ceea ce este cel mai uimitor este faptul ca poate fi utilizat pentru tratarea intregului organism.

Iata cum actioneaza: combinat cu apa curata minunat parul si corpul, inlaturand impuritatile de la nivelul pielii. Face parte de asemenea din categoria mineralelor naturale si a fost folosit inca din antichitate.

Pentru prepararea unui sampon pentru par de lungime medie este suficienta utilizarea unei linguri cu bicabronat de sodiu cu un litru de apa calduta. Dupa ce s-a dizolvat, incepeti sa aplicati intreg lichidul pe firele de par, inclusiv la radacina, executand un masaj usor al scalpului.

Dupa ce l-ati aplicat, lasati-l sa actioneze 3-4 minute apoi clatiti bine. De retinut este faptul ca parul necesita o a doua spalare cu ,,apa acida” (un preparat din 2 litri de apa si o lingura de otet de mere sau zeama de lamaie) deoarece parul necesita adesea acid.

Aceasta tehnica presupune curatarea parului cu o solutie din bicarbonat de sodiu si o clatire cu otet de mere. Acest sampon-balsam pastreaza parul curat pe o perioada indelungata si nu necesita spalarea mai des de doua ori pe saptamana.

Utilizatorii acestui produs au mentionat faptul ca parul ramane curat, matasos si miroase placut.

Bucurati-va de rezultate uimitoare ale acestei tehnici si va asigur ca nu veti mai cumpara niciodata sampon din comert!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog