-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

O Fetita Si-a Imbratisat Surioara Geamana Aflata Pe Patul De Moarte: Ce A Urmat A Socat Intreaga Lume, Schimband Pentru Totdeauna Medicina (VIDEO)


Publicitate

Desi parea sa fie un copil sanatos, dupa cateva saptamani de la nastere a inceput sa aiba atacuri in care plangea atat de tare incat nu mai putea respira.

Gemenele Kyrie si Brielle Jackson s-au nascut cu 12 saptamani mai devreme de termen, cantareau mai putin de 2 kg, nu erau dezvoltate suficient iar doctorii erau rezervati in ceea ce privea supravietuirea lor.


In momentul in care le-au pus in incubatoare separate, starea lui Brielle s-a imbunatatit insa cadrele medicale nu credeau ca va supravietui.

Dupa cateva saptamani, a inceput sa faca atacuri si plangea atat de tare incat nu mai putea respira iar culoarea pielii devenea albastra.

Asistenta, pe nume Gail, facea tot ceea ce ii statea in putinta, insa nu ii putea ajuta pe cei doi bebelusi. Deodata ii vine o idee care avea sa schimbe intreaga ruta medicala- o pune pe Brielle langa surioara ei.

Desi era impotriva regulilor spitalului, Gail incerca sa salveze beblusii sub orice forma, chiar daca actiunile ei o puteau costa locul de munca.

Apoi, ceva minunat s-a intamplat!

Brielle s-a calmat dintr-o data punandu-si manuta pe surioara ei. Kyrie s-a stabilizat din punct de vedere medical si a inceput sa ia in greutate.

Gemenele s-au recuperat complet si acum sunt doua fete mari si frumoase, in varsta de 20 de ani.

Vezi mai jos video-ul cu cele doua micute.



Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog