-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Intr-o Zi O Tanara De 11 Ani Si-a Intrebat Tatal, „ Ce Imi Vei Darui Cand O Sa Implinesc 15 Ani?”


Publicitate

Intr-o zi o tanara de 11 ani si-a intrebat tatal, „ Ce imi vei darui cand o sa implinesc 15 ani?”

Tatal i-a raspuns, „ Mai este mult pana atunci.”

La varsta de 14 ani, tanara lesina si este dusa de urgenta la spital. Medicul a iesit din sala si i-a spus tatalui ca fata are probleme cu inima si ca este posibil sa moara... 


Stand pe patul de spital, fata zise: „ Tata, ti-au spus ca o sa mor? Tatal a raspuns; „Nu, vei trai” zise el plecand cu lacrimi in ochi.

Ea ii spune” Cum poti fii atat de sigur?” El se intoarce de langa usa si ii spune „Doar stiu”.

In ziua in care facea 15 ani, fata se intoarce acasa sanatoasa si gaseste pe pat o scrisoare de la tatal ei. Spunea asa: „ Draga mea fiica, daca citesti aceasta scrisoare inseamna ca totul a iesit bine, asa cum ti-am zis. Intr-o zi m-ai intrebat ce urma sa iti daruiesc pentru aniversarea de 15 ani, nu stiam atunci insa acum stiu, cadoul meu pentru tine este INIMA MEA”.

Tatal ii donase propria inima...!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog