-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Dieta ei a uimit intreaga Lume: A scapat de 25 de kg in doar trei luni!


Publicitate

O tanara din Marea Britanie a demonstrat ca vointa si perseverenta pot face minuni. Era bolnavicioasa si dolofana cand a luat decizia sa slabeasca. Dupa doar trei luni era intr-o forma de zile mari!

Datorita blogului ei, “100 de zile sanatoase”, care a avut un mare succes, profesoara in varsta de 26 de ani a devenit un adevarat star al internetului. 


Cum a inceput totul?

Cand a realizat cat se ingrasase, pentru ca neglijase activitatile sportive, din cauza bolii, si-a creat un program care a ajutat-o sa scape de 25 de kg in 100 de zile. Dieta ei s-a transformat imediat intr-un real succes!

La varsta de 17 ani, mi-am fracturat glezna asa ca, a trebuit sa renunt la sport. Dupa aceea am inceput sa ma simt din ce in ce mai rau si cand am ajuns la liceu, sanatatea mea era precara. Astfel, am facut si mononucleoza. A fost momentul in care m-am hotarat sa-mi schimb viata- a spus Sophie.

Desigur, nu este nimic revolutionar. Dieta lui Sophie interzice suplimentele alimentare ori pastilele de slabit, concentrandu-se mai mult pe mese echilibrate si antrenamente zilnice, ceea ce nu este greu deloc. Jurnalul de pe blogul personal a atras mai mult de 10000 de cititori. 


La final, a aparut intr-un costum de baie si a aratat rezultatul.

In ultimele 100 de zile s-au schimbat multe asa ca am hotarat sa-mi impartasesc experienta si cu alti oameni pentru a-i ajuta sa faca acelasi lucru. Cum exista intotdeauna sansa sa avem o inclinatie spre sport si dieta, este important sa mentinem un echilibru. Secretul consta in a adauga ceva nou in fiecare zi, dupa 100 de zile o sa vedeti rezultatul, veti fi un alt om.
- spune Sophie.

Mai multe detalii puteti gasi pe blogul ei 100-healthy-days.com


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog