-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 Tipuri de Persoane Toxice Pe Care Persoanele Puternice Le Evita


Publicitate

Persoanele care apar in vietile noastre pot avea personalitati variate. Unele ne pot ajuta sa evoluam, altele pot fi doar amuzante. Altele, nu fac decat sa ne impiedice sa evoluam. Pentru a ne mentine o mentalitate puternica, iata cele 7 tipuri de persoane toxice pe care trebuie sa le evitam.


1. Persoana care nu gandeste profund.

Aceste persoane vorbesc despre celebritati, despre conflictele acestora si ii barfesc pe ceilalti. Adesea aceste persoane cred despre sine ca sunt foarte inteligente, si chiar pot fi, insa nu gandesc prea profund. Trebuie sa ne inconjuram de oameni care gandesc profund. Chiar si o singura persoana.

2. Lenesii.

Lenea este o boala care poate fi vindecata doar prin munca intensa si un scop clar. Acest lucru este necesar pentru o buna functionare a gandirii. Insa atunci cand suntem inconjurati de lenesi riscam sa devenim si noi ca ei.

3. Laudarosii.

Oamenii care se comporta ca si cum au ceva mereu de demonstrat, o fac insa nu intr-o forma pozitiva. Vor ca oamenii din jur sa ii admire pentru cat sunt de minunati si sa le distraga acestora atentia de la reusitele altora. De obicei nu valoreaza nimic.

4. Pierde-vara.

Sincer acum, nimanui nu ii este pe plac o persoana delasatoare. Am fost in aceasta postura o data sau de doua ori in viata mea si sincer nu duce nicicum spre ceva bun. Pierde-vara este acela care iti spune ca nu poti sa faci, cei care te trag in jos.

5. Oamenii care nu au aspiratii.

Se trezesc, merg la serviciu, se intorc acasa, mananca si dorm. Poate ca au avut candva vise insa au lasat monotonia si rutina sa le intre in viata. Nu se gandesc ca pot. Nu tolereaza niciun gram de disconfort. Nu vor sa isi depaseasca conditia.

6. Oamenii care nu cred in visele dumneavoastra.

Indiferent de motiv va vor spune ca visele dumneavoastra nu se vor concretiza. Eliminati-i!

Cu drag,
Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog