-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Procedura impotriva cancerului ce functioneaza cu adevarat!


Publicitate

Daca v-as spune ca exista numeroase proceduri non-toxice, ieftine si eficiente in tratarea cancerului dar pe care industria farmaceutica le reprima deoarece medicamentele pentru bolnavii de cancer reprezinta o vaca de muls pentru Industia Farmaceutica si pentru Asociatia Medicala Americana, m-ati crede?

Domnul John Diamond, medic, a scos la iveala urmatoarele: ,Un studiu realizat asupra a peste 10,000 de pacienti a demonstrat, clar, ca asocierea rezultatelor pozitive in cazul chimioterapiei cu boala Hodgkin este o minciuna. Pacientii tratati cu chimioterapie au fost de 14 ori mai expusi la leucemie si de 6 ori mai expusi la cancerul osos, articular si de tesut decat cei care nu au fost supusi chimioterapiei’.

Medicul Glenn Warner, in prezent decedat, era un recunoscut specialist in tratarea cancerului cu ajutorul alternativelor non-toxice avand rezultate spectaculoase asupra pacientilor. Inainte sa moara, in anul 2000, a glumit spunand: ,Avem o industrie multi miliardara in dolari care omoara oameni, in stanga si in dreapta, doar pentru castiguri financiare. Ideea lor de cercetare consta in a vedea daca doua doze de otrava sunt mai bune decat trei doze din aceeasi otrava.’

MIEREA ESTE UN CITOTOXIC ADJUVANT IN CAZUL TRATARII TUMORILOR SI AL CELULELOR CANCEROASE

Este adevarat ca mierea naturala reprezinta un agent eficient impotriva cancerului? Conform cartii: Revolutia Mierii, scrisa de Dr Ron Fessenden, flavonoidul floral din miere contine bio-flavonoide reprezentand antioxidanti esentiali. Atunci cand suferiti de indigestie, aceste flavonoide actioneaza rapid ‚ajutand la cresterea nivelului celular de antioxidanti si la scaderea permeabilitatii si fragilitatii capilare. Ei inmultesc oxidantii si inhiba distrugerea colagenului din organism.”

Industria Farmaceutica a luat la cunostinta informatiile cu privire la efectele de eradicare a radicalilor liberi si de sustinere a imunitatii in ceea ce priveste flavonidele florale din mierea naturala. De fapt, monstrii sacrii ai industriei farmaceutice, investesc in acest moment milioane de dolari in producerea si patentarea unei versiuni sintetice a acestor flavonoide.

Un studiu recent, publicat in ziarul Molecules, “Efectele Mierii si Modul sau de actionare in Dezvoltarea si Progresul Curativ al Cancerului” mentioneaza:

“Mierea este un citotoxic esential in tratare tumorilor si a celulelor canceroase si nu este citotoxic pentru celulele normale. Datele arata ca mierea poate inhiba carcinogeneza prin modularea etapelor procesului molecular de initiere, avansare si progresie. Prin urmare, poate servi ca agent anticanceros potential care garanteaza studii experimentale si clinice suplimentare.”

MECANISMUL DIN SPATELE PROPRIETATILOR ANTICANCERGENE ALE MIERII

1) Blocarea Ciclului: Reproducerea celulelor canceroase este blocata.

2) Activarea Traiectoriei Mitocondriale: Flavonoidele pot activa traiecoria mitocondriala si pot elimina proteinele precum citocromul C, considerat agent citotoxic potential (distrugator de celule).

3) Inductia Mitocondriala a Permeabilizarii Membranei Exterioare (MOMP): Mierea provoaca MOMP sau ,o dispersie a proteinelor intermembrane spatiale in citosol’ care duce la moartea celulelor carcinomatoase.

4) Inductia Programata a Distrugerii Celulelor (Apoptoza): Activeaza ,programarea distrugerii celulelor’ pentru a proteja organismul de cancer.

5) Modularea Tensiunii Oxidative: Mierea are capacitatea de a actiona asemeni unui antioxidant si poate reduce tensiunea oxidativa cauzatoare de cancer.

6) Ameliorarea Inflamatiei: Mierea are efectele unui anti-inflamator. Inflamatia cronica este specifica acestei boli.

7) Modularea Indicatorilor de Insulina: Cancerul este o boala ce se afla in stransa legatura cu rezistenta la insulina. Mierea poate reduce rezistenta la insulina prin urmare, poate reduce riscul de cancer.

8) Inhibarea Angiogenezei: Mierea poate impiedica aparitia irigarii cu sange a tumorilor prin inhibarea angiogenezei (aparitia unor noi vase de sange ). [3]

STUDIILE DEMONSTRAZA CA SCORTISOARA OMOARA CELULELE CANCEOASE

Un studiu ce a avut loc in anul 2005, publicat de catre cercetatorii din Statele Unite in cadrul Departamentului de Agricultura (USDA) din Maryland a scos la iveala o descoperire uluitoare. Scortisoara, condimentul pe care il gasim in orice bucaterie, are calitati curative si poate omori celulele canceroase.

In cadrul studiului USDA privind scortisoara, cercetatorii au utilizat un extract solubil sub forma de pudra din coaja acesteia, pe care au injectat-o in culturile de celule canceroase. Specific acestor studii este faptul ca oamenii de stiinta utilizeaza linii celulare reprezentand ori celule canceoase pastrate pentru laborator ori create prin intermediul anumitor chimicale, radiatii sau virusi.

INHIBAREA CELULELOR UMANE DE LEUCEMIE SI LIMFOM

In cadrul acestui studiu s-au utilizat trei tipuri de celule canceroase umane: doua celule leucemice si o linie celulara limfomica. Leucemia apare ca o proliferare a celulelor maligne din sange numite leucocite unde limfomul reprezinta atacul violent asupra limfocitelor din celulele limfatice. Motivul din spatele studiului a fost acela de a determina daca extractul din scortisoara poate bloca progresul acestor celule canceroase in vitro si daca se dovedeste a fi adevarat, cum s-a ajuns la aceasta realizare.

Rezultatele Studiului

(1). Extractul de scortisoara reduce in mod efectiv rata proliferarii tuturor tipurilor de celule canceroase la un interval de 24 de ore. (durata necesara dublarii numarului de celule)

(2). Cu cat este mai mare doza de extract din scortisoara, cu atat se reduce mai mult poliferarea celulara.

(3). Daca este mai mare concentratia, rezulta o reducere a poliferarii cu 50% in comparatie cu grupul de control.

ALTE STUDII LEGATE DE SCORTISOARA

Un studiu Pub Med din anul 2009 a demonstrat ca: ,Uleiul de scortisoara este destul de eficace in tratarea Tumorilor, Cancerulu Gastric si al Melanoamelor.’

Acest studiu din anul 2010 spune ca: Extractul de scortisoara determina moartea celulelorcanceroase prin intermediul inhibarii NFκB si AP1. concluzia:

“Extractul din scortisoara inhiba cresterea unui numar larg de celule tumorale si reprima progresia melanomului in vitro. Efectele anti-canceroase ale scortisoarei este mediata de catre inductia de apoptoza si este blocata de NFκB si AP1. Asadar, extractul de scortisoara poate duce la dezvoltarea agentilor anti-tumorali sau ai medicinei alternative si complementare pentru tratarea diverselor tipuri de cancer.”

COMBINAND MIEREA CU SCORTISOARA

“Cancer Tutor”, este considerat de multi ca fiind cel care ofera cele mai complete, sigure si bune alternative de proceduri de vindecare a cancerului disponibil pe internet, mentionand ca mierea si scortisoara este procedura cea mai simpla de vindecare si curatare a cancerului in stadiul IV!

Extract din “Cancer Tutor”:

In timp ce mierea, de una singura, a vindcat cancerul, in combinatie cu substante care omoara microbii ar trebui sa fie si mai eficienta!!

In acest capitol al procedurii sunt prezentate alte trei proceduri care implica mierea. Amestecati o lingurita de miere cu una de condiment si puteti consuma pana la de 6 ori pe zi. Fiecare din acestea ar trebui sa porneasca de la o proportie de 1:1. Se pot realiza multe combinatii pentru gust:

1) Miere si turmeric sau miere si curcumin (de sase ori pe zi, alternand cu ghimbir) (de asemenea anti-tumoral),

2) Miere si ghimbir (de sase ori pe zi, alternand cu turmeric) (de asemenea anti-tumoral)

3) Miere si scortisoara (in fiecare zi- la latitudinea pacientului).

,Mierea si turmericul’ si ,mierea si ghimbirul’ se iau in zile alternative.

Toate aceste trei elemente pot distruge microbii existenti in celulele canceroase, raspunzatori de aparitia cancerului.
In ceea ce priveste mierea, cu cat este mai inchisa, cu atat este mai buna.

Este extrem de important sa intelegeti toate detaliile acestei proceduri inainte de a incepe tratamentul.
Nota: Folositi doar produse pure, miere nefiltrata si organica, scortisoara neiradiata.


Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog