-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Forma nasului nu este o coincidenta si poate spune multe despre o persoana


Publicitate

Expertii spun ca nasul dezvaluie personalitatea fiecaruia. Daca doriti sa stiti ce fel de persoana este cineva, analizati-i nasul si veti afla principalele caracteristici ale caracterului sau. Este o persoana stabila sau temperamentala? Este o persoana calma sau agresiva?

Nasul drept

Nasul clasic drept si ingust releva o persoana inspirata, dar, de asemenea, foarte functionala, care are abilitati de organizare. Acestia sunt oamenii care in vremuri de criza, este bine sa ii ai alaturi de tine. Persoanele cu acest tip de nas nu intra in panica, gandesc logic si sunt foarte eficiente la lucru.

Nasul lat


Despre persoanele care au nasul lat se spune ca au foarte bune abilitati de conducere. Un astfel nas dezvaluie o personalitate puternica, dar nu temperamentala. Persoanele cu astfel de nas sunt moderate, nu se grabesc in luarea deciziilor si au capacitatea puternica de a-i influenta pe altii. Sunt organizatori foarte buni si stiu sa ii inspire pe altii.

Nasul Carnos

Oamenii cu un astfel de nas sunt foarte inteligenti si reactioneaza rapid. Uneori prea repede si de aceea, acest lucru ii face, uneori, agresivi. Se crede ca astfel de oameni sunt niste parteneri grijulii si loiali.

Nasul carn

Aceasta forma a nasului, care este usor ridicat, dezvaluie o persoana optimista si draguta. Persoanele cu aceasta forma a nasului sunt pline de entuziasm si le place sa experimenteze. Ele sunt deschise la aventuri sexuale, dar pot fi, in acelasi timp, si credincioase.

Nasul curbat

Persoanele care au un nas usor curbat in jos isi creaza propriul mod de viata si nu urmeaza altul. Ei nu doresc aprobarea celorlalti si tind sa fie rebeli. Acestui tip de oameni nu le pasa ce spun altii despre ei si isi urmeaza propriile convingeri. Sunt cele mai fericite atunci cand muncesc pentru a-si atinge obiectivele.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog