-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceasta chelnerita a lasat un mesaj pe un bon Dupa doua ore a deschis Facebook-ul si aproape a lesinat


Publicitate

Tim Young si Paul Hullings, din New Jersey, sunt pompieri si se dedica intru totul serviciului. Dupa o tura de 12 ore in care au luptat sa stinga focul, au mers, in jurul orei 6, intr-o cafenea pentru a servi micul dejun.

Chelnerita care i-a servit in acea zi se numeste Liz Woodward. Din intamplare, aceasta i-a auzit pe cei doi pompieri discutand despre tura obositoare pe care o avusesera. In momentul in care Tim si Paul au mers sa plateasca, au ramas surprinsi. In loc sa primeasca nota de plata, au primit acest mesaj.

“Azi fac eu cinste cu micul dejun. Va multumesc pentru ca salvati oamenii care au nevoie de ajutor si pentru ca voi alergati spre locurile din care altii alearga sa iasa. Sunteti curajosi, viteji si puternici. Sunteti urmariti de foc si condusi de curaj. Sunteti un adevarat exemplu! Odihniti-va putin!”


In timp ce Tim si Paul citeau acest mesaj, ochii li s-au umplut de lacrimi. Emotionati, i-au multumit dragutei chelnerite pentru gestul ei minunat. Tim a relatat acesta intamplare pe pagina sa de Facebook:

“Un gest atat de nobil si de distinct. Va recomand sa mergeti la cafeneaua lui Liz si Daca se intampla ca ea sa va serveasca, lasati-i un bacsis mare”.

Insa, povestea nu se termina aici! Pompierii au aflat ca tatal lui Liz, Steve, este cvadriplegic si este paralizat de 5 ani. Liz a fondat in iarna, o pagina speciala pentru a strange bani suficienti achizitionarii unui automobil special pentru persoanele cu handicap. Tim si-a mobilizat prietenii de pe Facebook sa faca donatii in contul lui Liz: ”Se pare ca tanara care ne-a oferit micul dejun din partea ei, este cea care are nevoie de ajutorul nostru...”

Atunci incredibilul s-a produs: in doar cateva zile, ea a strans suma de $70,000 – cu mult mai mult decat cei $17,000 de care ea avea nevoie. Liz si familia ei nu stiau cum sa le multumeasca celor doi pompieri:

” Tot ce am facut a fost sa le platesc micul dejun. Nu asteptam nimic mai mult in schimb, decat un zambet” a spus chelnerita , se pare ca daca suntem mai buni unii cu altii ni se pot schimba vietile.”

Aceasta poveste este dovada vie ca bunatatea nu ramane nerasplatita- uneori este rasplatita inmiit! Daca acest gest coplesitor v-a emotionat, distribuiti povestea lui Liz, Tim si Paul catre toti prietenii dumneavoastra!

Cu drag,

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog