-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Vei vedea aceste 5 schimbari cand renunti la zahar! Nu vei regreta!


Publicitate

Zaharul se regaseste, in mod natural, in diferite alimente si astfel adaugarea lui peste astfel de alimente nu este necesara. O sa observati o serie de schimbari, in bine, atunci cand veti decide sa renuntati la acesta.

Chiar daca am fost instruiti sa ne dorim dulciuri si produse alimentare care includ cantitati mari de zahar, cu siguranta nu avem nevoie de ele. Daca incetati sa manancati zahar, si va rezumati doar la zahar natural, veti observa 5 schimbari pozitive in viata dvs.

1. Energia dumneavoastra se va imbunatati.

In mod ironic, multi dintre noi au tendinta de a recurge la produse ce contin o cantitate exagerata de zahar, inclusiv asa-numitele bauturi energizante si bauturi cofeinizate, atunci cand suntem obositi. Cu toate acestea, studiile au aratat ca vom avea un nivel de energie mai mare daca ne limitam la cantitatea de zahar pe care o consumam in mod natural. Cu alte cuvinte, tot acel zahar in exces va bloca capacitatea organismului nostru de a pastra energia la un nivel maxim. Odata cu renuntarea la zahar, starile de oboseala resimtite la pranz vor disparea.


2. Greutatea ta se va stabiliza.

Consumul de zahar te face sa vrei tot mai mult zahar, si nu vorbim doar despre zahar in forma sa bruta. Sa recunoastem: cel mai mult zahar vine din alimentele bogate in carbohidrati, care au fost procesate sau cel putin contin tone de ingrediente nedorite. Exista, desigur, exceptia fructelor.

Mergand pe o dezintoxicare de zahar, corpul tau nu va mai fi supus la necesitatea de a face ceva cu toate acele calorii suplimentare. Nu vei simti foame si veti pierde in greutate.

3. Intestinele si colonul vor lucra mai eficient.

Daca organele dumneavoastra ar putea sa va spuna ceea ce si-ar dori sa consume zi de zi, acestea ar vrea o multime de fibre si o cantitate minima de alimente greu de digerat. Cand eliminati zaharul din dieta, permiteti organelor sa-si reseteze abilitatile lor de a procesa ceea ce ati mancat. Veti descoperi ca va duceti la baie mai des, iar acesta este un lucru bun. Aceasta inseamna ca totul este in regula si ca va intoarceti inapoi la rutina normala.

4. Nu veti mai simti nevoia de zahar.

Este un fapt: zaharul cere zahar. Dupa ce-l eliminati din regimul dvs. alimentar, veti incepe incet sa va piardeti dorinta de a manca ceva cu zahar. Fructele vor avea un gust mult mai dulce, iar atunci cand veti gusta un tort sau o placinta, veti fi socati de cat de dulce este.

5. Pielea ta va arata mai sanatos.

Ati observat ca in ciuda tuturor cremelor, potiunilor si unguientelor folosite, acneea apare si dispare? Din cauza ca zaharul afecteaza pielea de la interior spre exterior. Multi oameni au observat ca pielea lor se simte si arata mult mai sanatos dupa ce au eliminat consumul de zahar.

Esti gata sa incepi cura de detoxificare si sa renunti la zahar pentru totdeauna?

Este bine sa incepi treptat, mai ales daca pana acum ai consumat cantitati mari de zahar. Cu cat incepi mai repede, cu atat mai bine pentru organismul tau.

Avand in vedere nenumaratele pericolele cauzate de consumul excesiv de zahar, Organizatia Mondiala a Sanatatii a schimbat recomandarea si a declarat ca nu mai mult de 5% din caloriile zilnice trebuie sa vina din dulciuri, in scadere de la recomandarea anterioara de 10 la suta.

Amintiti-va ca este nevoie de aproximativ trei saptamani inainte ca un nou obicei sa devina o rutina confortabila.

Iti garantez ca te vei simti altfel dupa ce vei renunta la zahar!

Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.

Cu drag,


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog