-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Tinerete fara batranete. Sufletul tanar nu tine cont de varsta!


Publicitate

Tineretea nu tine cont de anii din buletin, de riduri sau de parul alb. Cu totii trecem prin aceleasi etape de viata, asa ca fie ca ne place sau nu, toti imbatranim.

Unii accepta acest fapt, altii nu, pastrand tineretea in suflet, acolo unde trebuie sa ramana.

Tineretea trupului depinde de stilul de viata, de ceea ce mancam, de grija pe care ne-o acordam, de exercitiile fizice pe care le efectuam, de mostenirea genetica, etc. Putem pacali prin chirurgie estetica sau alte metode de infrumusetare, dar nu putem ascunde trecerea timpului pe chipul si pe trupul nostru la nesfarsit.

Tineretea sufletului insa, poate fi eterna, daca stim sa traim frumos, sa simtim bucuria lucrurilor marunte, sa ne pastram optimismul si sa raspandim dragoste celor din jur.


Tineretea vine si din puterea de a ne redescoperi mereu, de a incerca lucruri noi si de a ne bucura de tot ceea ce ne inconjoara. ( natura, zambetul celor dragi, rasaritul soarelui, frumusetea florilor, etc.)

Conform unui studiu realizat in Londra, rata de deces in randul celor care se simt in continuare tineri este mai mica decat in cazul celor impovarati de varsta. Spiritele tinere afiseaza o dorinta mai mare de a trai.

Gandirea pozitiva are efecte incredibil de benefice asupra organismului, mentinandu-ne sanatosi. Un studiu efectuat pe 100 de persoane cu o varsta medie de 81 ani au fost expuse unor mesaje care asociau batranetea cu termeni pozitivi, precum "activ" sau "creativ". Rezulatatele au aratat ca aceste persoane au prezentat o imbunatatire a functiei fizice dar si a functiei de echilibru.

Adoptand un stil de viata sanatos, o alimentatie corecta si o gandire pozitiva vom fi la fel de tineri precum ne este sufletul, indiferent de varsta pe care o avem. Daca gandurile noastre sunt curate si sufletul nostru va fi curat, trupul sanatos si mintea luminata.

Cu drag,


Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog