-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Scapa de monturi cu un remediu natural


Publicitate

Un articol de Maria

Monturile sunt de fapt depozite de sare ce sunt cauzate de infectii reumatice cat si de purtarea unor incaltari neadecvate. Monturile pot sa apara si in urma unei gripe netratate corespunzator, a unei amigdalite, gute, metabolism slab, nutritie necorespunzatoare.

Aceste conditii de sanatate pot afecta destul de mult viata de zi cu zi - multi dintre cei afectati nu pot sa-si gaseasac o incaltaminte montaj, fiind destul de frustrant, si sa nu mai vorbim de aspectul neatractiv.

Iata mai jos o reteta naturala prin care puteti scapa de monturi :


Mod de preparare:

Se pune in 300 de ml de apa, o lingura de frunze de dafin (uscate), zdrobite. Este mai bine daca faceti asta, seara. Fierbeti amestecul 15 minute si pastrati-l in termos peste noapte.

Strecurati lichidul dimineata si beti intreg amestecul, insa nu trebuie baut tot odata, ci pe tot parcursul zilei.

Procedati la fel timp de 15 zile la rand, si asigurati-va ca veti pregati acesta bautura proaspata in fiecare seara. Repetati tratamentul dupa o saptamana de pauza.

Singurul lucru care poate sa va surprinda este frecventa si aspectul urinarii. Aceasta va fi extrem de concentrata in sare si destul de tulbure, intruct va dizolva marile depozite de sare acumulate in organism.

Ar trebui sa observati imbunatatiri dupa 15 zile de la terminarea tratamentului. Durere comuna va disparea si va veti simti mult mai bine.

Tratamentul cu frunze de dafin ar trebui sa dureze timp de 2 luni, iar monturile vor disparea in cele din urma, definitiv.

Ceea ce v-am relatat este un tratament din “interior” al monturilor, insa va voi dezvalui si unul din exterior :

Zdrobiti foarte bine 5 frunze mari de dafin peste care turnati 100 ml de alcool de 90% concentratie. Lasati amestecul sa stea timp de 7 zile.

Inmuiati apoi un tifon in amestecul respectiv si aplicati pe monturi, lasand sa actioneze peste noapte.

Pentru rezultate mai bune inmuiati picioarele in apa calda (apa 3 litri si 1 lingura de bicarbonat de sodiu), inainte de a aplica remediul.

Aceasta procedura insotita de cea de mai sus, sunt remediul perfect impotriva monturilor care nu va dau pace. Asadar, pentru efectul prospus, efectuati ambele tratamente concomitent.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog