-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Aceste 3 Ingrediente vindeca si previn cancerul!


Publicitate

Un articol de Maria

In cazul in care va intrebati daca exista o modalitate naturala si ieftina de prevenire si vindecare a cancerului, raspunsul este unul singur – cu siguranta exista si aceasta modalitate se regaseste chiar la tine in bucatarie!

Tot ce trebuie sa faci este sa incepi chiar de maine sa consumi regulat aceasta bautura speciala.

Vezi mai jos despre ce este vorba!



Este vorba despre un amestec simplu si natural, ce combina apa cu doua ingrediente naturale, amestec ce iti va trezi toate simturile dupa ce il vei consuma, si in plus fata de aceasta, te va proteja si vindeca de cancer.

De ce este aceasta bautura atât de speciala si de ce are acest mare potential in lupta impotriva cancerului?

Secretul sta in combinatia dintre varza rosie si portocala. Efectul pe care il are varza rosie si portocala in lupta impotriva cancerului este unul uimitor, deoarece acestea sunt bogate in antioxidanti. O alimentatie scazuta in antioxidanti este echivalenta cu un risc crescut de a dezvolta cancer.

Potrivit unui studiu realizat de Departamentul Agriculturii din SUA, s-a stabilit ca varza rosie are 36 de antociani, care sunt eficienti in lupta impotriva cancerului. Acesti compusi sunt de fapt un tip special de flavonoide, atat de eficiente in inhibarea dezvoltarii celulelor canceroase.

Un alt studiu sugereaza ca antocianinele au o putere dubla in comparatie cu vitamina C, intarind sistemul imunitar si creand o buna defensiva a organismului in lupta cu diversele boli cronice.

Studiile recente subliniaza faptul ca portocalele au un rol important in lupta impotriva cancerului, si ca adaugarea acestui fruct in dieta zilnica poate reduce cu 50% riscul de a dezvolta cancer. Portocalele intaresc sistemul imunitar si previn cresterea tumorilor!

Cercetatorul Dr. Baghurst subliniaza ca, dintre toate fructele, portocale au cel mai mare nivel de antioxidanti, ce "curata" toxinele rele sau radicalii liberi. Portocalele mai contin si limonen, care realizeaza detoxifierea enzimelor si opreste cancerul chiar inainte de a se dezvolta.

Iata mai jos cum sa-ti prepari miraculoasa combinatie:

Ingrediente:

-1/4 Varza rosie

- 6 Portocale

- 2 Pahare de apa (200 de ml fiecare)

Instructiuni:

Spala bine varza, curata de coaja portocalele si taie ambele ingrediente in bucati mici Aseaza-le intr-un vas inalt si toarna peste acestea cele 2 pahare de apa. Cu ajutorul unui blender vei realiza un amestec omogen.

Pentru prevenirea cancerului este necesar sa consumi cel putin de trei ori pe saptamana acest amestec, dimineata pe stomacul gol.

In cazul in care suferi de cancer, tratamentul se realizeaza pe o perioada de 6 luni astfel : se bea acest amestec dimineata pe stomacul gol si seara inainte de culcare.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog