-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Supa de usturoi - de 100 de ori mai puternica decat antibioticele


Publicitate

În prezent, cei mai multi dintre noi suntem foarte conștienți efectele negative ale antibioticelor (chiar dacă există încă unele excepții). Dar, în prima jumătate a secolului trecut, atunci când au început să fie utilizate masiv de către populația generală, antibioticele au fost percepute ca un remediu miraculos, care este capabil sa vindece oamenii de tot felul de boli dificile și periculoase.



După antibiotice, rata mortalității de decese cauzate de pneumonie si a altor boli inflamatorii a început să scadă în mod semnificativ. De-a lungul anilor, oamenii au început să folosească antibioticele pentru orice boala ce parea putin mai grava, lucru care a fost urmat de anumite efecte secundare care au devenit un motiv pentru alte probleme de sănătate.

În afară de medicamente, alte ramuri care au început utilizarea antibioticelor mult mai mult decât ar trebui, sunt industria de carne și produse lactate, iar acest lucru a fost un motiv pentru numeroase și grave probleme de sanatate. Vă voi da un exemplu simplu: In afara de distrugerea bacteriilor rele, antibioticele ucid, de asemenea, celulele sanatoase din întregul sistem digestiv, ceea ce duce la diverse probleme cu digestia.

De aceea trebuie să ne întoarcem la medicina traditionala, care utilizează remedii naturale. Unul dintre cele mai eficiente remedii usturoi, sau mai precis, supa de usturoi. Este unua dintre cele mai bune și cele mai eficiente solutii naturale pentru numeroase și diverse probleme, mai ales in cazul infectiilor.

Supa de usturoi poate deveni cel mai bun "prieten" în rezolvarea diferitelor probleme de sănătate deoarece are aceleasi proprietati precum antibioticele. Utilizarea usturoiului are radacini inca din antichitate ( Egiptul antic și Babilon ).

Acesta poate fi combinat cu cimbru, care este de asemenea plin cu uleiuri volatile si are multe proprietăți medicinale care efectiv ucid diverși viruși și bacterii. Atunci când acestea sunt combinate într-o supă, acest remediu devine foarte puternic.

Mai jos aveti cel mai simplu și mai rapid mod de a pregăti o supa buna, gustoasa si eficienta.

Reteta Supa de usturoi


Aveți nevoie de două bucati de ceapă roșie, două linguri de unt, cincizeci de catei de usturoi curățati, o lingură ulei de măsline, patru linguri cimbru proaspat cules, o ceasca de smantana, sase cesti de supa de pui, și trei cești de pesmet.


În primul rând trebuie să preîncălziți cuptorul pana la 350 de grade, și în același timp sa raspanditi cateii de usturoi taiati la jumatate pe o folie de aluminiu, stropindu-i cu ulei de măsline. Dupa aceea stangeti amestecul in folie si puneti-l la copt pe o folie alimentara de copt, cam 60-90 minute.

Cand este gata lasati-l sa se raceasca la temperatura camerei si faceti un alt amestec din cele două linguri de ulei de măsline și unt.Incalziti până se topeste, apoi adăugați ceapa rosie tocata si gatiti-l pentru aproximativ zece minute.

Cand usturoiul s-a racit pisati-l într-o cratiță preîncălzita, unde ați pus deja ceapa si cimbru. Apoi adăugați pesmet si gatiti-l timp de șapte minute. Dupa cele sapte minute turnati amestecul intr-un blender si amestecati-l.Puneti apoi amestecul inapoi in oala si adaugati smantana, sare si piper.

Veti avea o supă incredibil de gustoasa și foarte benefica, care este foarte usora pentru digestie și vă va ajuta în tratamentul diferitelor infecții și altor probleme inflamatorii. Un antibiotic natural perfect, care va înlocui un număr mare de medicamente farmaceutice care nu sunt tocmai bune pentru sănătatea ta.

Nu uita sa le spui si altora despre reteta aceasta. Da un share!

Cu drag,
Sursa: instanthealthyliving.com


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog