-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Stop celulitei!


Publicitate

Se vorbeste atat de mult despre acest subiect, mai ales cand vremea incepe sa se incalzeasca si incepem sa ne expunem trupurile la soare, cu celulita, sau fara...

Celulita reprezinta o inflamatie a celulelor adipoase, ce cauzeaza denivelari la nivelul pielii si aparitia aspectului prea cunoscut, de coaja de portocala, care poate fi mai pronuntat, sau mai discret.


Societatea in care traim, industria modei, industria farmaceutica si nu numai, ne directioneaza sa purtam masuri cat mai mici la haine si automat, ne indeamna sa avem un corp perfect proportionat, fara excese de grasime. 

Insa, procesul de slabire, sau combaterea celulitei, reprezinta ambele procese complexe si de lunga durata, in care investim timp si bani. Recomandat ar fi sa le efectuam la recomandarea si sub supravegherea medicului, pentru a nu ne pune sanatatea in pericol, incercand diete de slabire nepotrivite organismului nostru.

Celulita poate avea mai multe cauze: o circulatie a sangelui deficitara, alimentatia necorespunzatoare( mancarea procesata, fast food, kunk food, zaharul consumat in exces, carbohidrati consumati in exces, alcoolul consumat in exces, grasimile), cauze hormonale, diverse medicamente, etc.

Cum scapam de ea este de fapt intrebarea care macina gandurile tuturor femeilor.

Din nefericire, nu trebuie sa ne amagim, crezand ca existe tratamente minune si slabire miraculoasa.
Putem vorbi insa despre aspectele legate de stilul de viata pe care sa-l adoptam pentru un corp sanatos:

-hidratarea-corpul nostru este alcatuit in cea mai mare din apa, asa ca fiecare celula si organ din corp are nevoie de apa pentru a functiona corect; prin hidratare, organismul primeste nutrientii de care are nevoie, prevenind aparitia celulitei, dar in acelasi timp apa impliedica formarea depozitelor de celule adipoase; un consum mare de apa aduce multe beneficii organismului, pe langa faptul ca ne ofera si senzatia de satietate, daca consumam apa inainte de masa; apa ne ajuta sa eliminam toxinele din corpul nostru cu ajutorul sistemului limfatic, prin rinichi si intestine.

-alimentatie sanatoasa- de preferat ar fi sa ne procuram alimentele de la surse cat mai sigure; mesele trebuie sa fie regulate, fara sa sarim peste micul dejun; -sportul nu poate lipsi in procesul de slabire sau de reducere a celulitei; alimentatia potrivita imbinata cu sportul, pot face minuni pentru organismul nostru; -masajul energic pe zonele corpului acoperite de celulita si procedurile specifice existente in saloanele spa, vin in ajutorul nostru, dar, doar ca tratamente complementare dietei alimentare si unui program de exercitii fizice; -curele de detoxifiere efectuate odata, de doua ori pe an, ne ajuta sa eliminam toxinele din organism;

In topul alimentelor de evitat pentru a scapa de celulita se afla:

sucurile carbogazoase, mancarea tip fast food, dulciurile, painea alba din comert, produsele de patiserie, grasimile de origine animala, alcoolul in exces, cafeaua, prajelile, mezelurile, alimentele semipreparate.

In afara de toate acestea, inarmti-va doamelor, cu dorinta si multa, multa, disciplina, pentru rezultate vizibile.

Nu uita sa le spui si altora de articolul acesta. Da un share!

Cu drag,
 


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog