Menu Right

Responsive Full Width Ad

Populare
Populare
Articole
Facebook
Facebook

May 31, 2015

Scapa de kilogramele in plus printr-o metoda foarte simpla si la indemana oricui

Un articol de Maria Paraschiv

Multi oameni investesc o mare cantitate de efort si bani pentru a pierde in greutate, insa de cele mai multe ori rezultatele au intarziat sa apara. Solutia problemei este destul de simpla, disponibila si ieftina – apa!

Stiati ca persoanele care consuma doua pahare de apa inainte de fiecare masa pierd in greutate mai repede decat cei care isi administreaza in mod constant diverse medicamente ce se presupune a-i ajuta sa piarda in greutate "rapid"?Aceste medicamente pot reduce intr-adevar capacitatea organismului de a acumula grasimi, dar, de asemenea, pot fuziona procese chimice periculoase pentru corp.

Spre deosebire de aceste medicamente, apa nu are efecte secundare si nu face altceva decat sa aiba cu adevarat efect.

Potrivit cercetarilor, cei care consuma 2 pahare de apa inainte de a manca, acumuleaza cu aproximativ 100 de calorii mai putin la fiecare masa, ceea ce inseamna ca acestia acumuleaza cu 300 de calorii mai putin in timpul zilei, adica 2, 5 kilograme pe luna, fara diete suplimentare.

Secretul acestei metode este foarte simplu : stomacul se umple de apa si pofta de mancare dispare.

Pare usor nu? Insa stim foarte bine faptul ca cele mai simple lucruri au fost intotdeauna cele mai utile si eficiente.

Asadar, in cazul in care te lupti cu kilogramele in plus, nu mai arunca banii pe diverse medicamente si nu mai tine diete draconice de slabire, de acum inainte consuma doua pahare de apa inainte de fiecare masa si rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Cu drag,

1 comment

  1. E foarte buna apa, dar suntem foarte diferiti si intr-adevar, ar fi frumos sa fie asa simplu! Cauzele surplusului de greutate sunt diverse, la fel si solutiile!

    ReplyDelete

Responsive Full Width Ad

Copyright © 2016 Pentru Suflet, powered by Blogger.