-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Efectul mierii asupra organismului. Retete cu miere si aloe vera.


Publicitate

Mierea este bogata in carbohidrati. Acest produs natural si extrem de vindecator este folosit împotriva oboselii si pentru intarirea organsimului. Datorită vitaminelor și mineralelor sale, valoarea nutritivă a mierii este la un nivel foarte înalt. Aportul de glucoză oferă energie corpului si creste cantitatea de glicogen in ficat, si care consolidează rolul antiseptic al ficatului. Astfel întregul organism devine mai rezistent la o varietate de infecții și toxine.


Mierea imbunatateste cantitatea de hemoglobină din sange si poate fi folosita ca tratament împotriva tuberculozei. Cu toate acestea, cea mai frecventă modalitate de a folosi miere este în nutriție.

Miere ar trebui să fie servita cu lingura de lemn sau plastic (nu trebuie să utilizați lingura de metal, deoarece va pierde toti nutrienti). Incercati sa degustati mierea si sa o tineti cat mai mult in gura. Puteți să-o consumati cu ceai, lapte sau suc.

La adulti se recomanda un consum de 100 de grame in fiecare zi, în timp ce pentru copiii se recomandă să consume intre 30 si 50 de grame de miere pe zi. Este foarte benefic să consume miere în timpul bolilor, intoxicațiilor, în timpul procesului de vindecare și după o intervenție chirurgicală. Când vine vorba de tuberculoza, medicina populară recomandă consumul de miere în combinație cu lapte, precum și cu diferite tipuri de alimente bogate in calorii, cum ar fi unt, grăsime de rață, etc ..

Mierea este adesea folosit în combinație cu sucul de Aloe Vera. Iata cateva retete:

Reteta 1

Ingrediente necesare:

- 100 de grame de miere

- 100 de grame de unt

- 100 de grame de grăsime de rață

- 15 grame de suc de Aloe Vera

- 100 grame de cacao

Metoda de preparare:

Se amestecă toate ingredientele menționate mai sus și se incalzesc. Nu uitați că amestecul ca amestecul NU trebuie fiert.

Consuma remediul rezultat in combinatie cu un pahar de lapte cald, de două ori pe zi - dimineața și seara.

Rețetă 2

Ingrediente necesare:

- 150 de grame de suc de Aloe Vera

- 250 de grame de miere

- 350 de grame de vin rosu sec

Metoda de preparare:

Se amestecă toate trei ingredientele si se lasa amestecul rezultat într-o zonă întunecată, în care temperatura trebuie să fie de 4-8 grade Celsius, timp de 5 zile. Ar trebui să consumi o linguriță din acest remediu zilnic,cu o jumătate de oră înainte de masă.

Rețetă 3

Ingrediente necesare:

- Faceti o combinație din miere si suc de telina proaspat preparat. Asigurați-vă că raportul dintre aceste două ingrediente este 1:4. Consuma 2 linguri de amestec rezultat de trei ori pe zi.

Nu uita sa dai un share articolului.

Cu drag,

Sursa:timefornaturalhealthcare


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog