-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Varza Kale, noua vedeta din alimentatia noastra!


Publicitate

Imediat cum vedem culoarea verde inchis a acestei legume ne dam seama ca avem de-a face cu o leguma bogata in nutrienti. O particularitate a acesteia este faptul ca poate fi mancata in atat de multe feluri incat nu ai nicio scuza sa nu o incluzi in dieta ta si sa profiti de avantajele atator vitamine, minerale si antioxidanti.  

Aceasta poate fi adaugata la salate, supe, in mixuri de legume si chiar la shake-urile de legume.



Bine de stiut!


Varza kale poate reduce nivelului de colesterol daca este gătita la aburi si astfel are un rol important in preventia bolilor cardiovasculare. De curand s-a dovedit ca prin consumul acesteia se poate reduce riscul de cancer (colon, vezica, san, prostata si ovarian) si ca poate fi folosita la detoxifierea organismului.
Vitamina A din varza kale este recomandata pentru vedere si pentru a minimza efectele cauzate de imbatrinire a acesteia.  Vitamina D ajuta la absorbtia calciului.
Contine fier care ajuta la priducerea de celule rosii responsabile cu transportul oxigenului in diferite parti ale organismului.
Fiecare portie de varza kale contine vitamina C care ajuta la sanantate dintilor, parului, oaselor si a pielii.
Puternicii antioxidanti pe care ii contine duc la reducerea efectului de imbatranire a pielii si la aparitia ridurilor. Antioxidantii elimina excesul de radicali liberi ce provoaca deterioararea celulelor si imbatranirea pielii.
Trebuie amintite si beneficiile anti-inflamatoare ale acestei minunate legume care poate reduce si chiar stopa inflamatiile cronice din organism.
Atunci cand vreti sa achizitionati, verificati ca frunzele sa fie de un verde inchis si o tuplina tare si umeda.  Alegeti-o pe cea cu frunzele mai mici deoarece gustul este mai intens si mai fraged.

Cea mai buna modalitate de a prepara varza Kale este sa o gatiti la aburi.

Sper ca v-am convins sa adaugati aceasta leguma minunata in dieta dvs.

Nu uita sa dai un share articolului. :)


Va doresc multa sanatate! 


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog