-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Sunt oare țigările electronice mai sigure?


Publicitate

Țigările electronice își fac din ce în ce mai mult loc pe piața consumatorilor. Ele sunt dispozitive, care arată asemeni unei țigări normale, prezintă o baterie și sau nu un lichid inhalat de către fumător. Ele scot abur, nu fum și au un miros plăcut.

Pentru că nu conțin tutun, producătorii susțin că pot fi folosite chiar și în spațiile dedicate nefumătorilor și că ele sunt extrem de eficiente deoarece, spre deosebire de țigările clasice nu duc la apariția ridurilor sau la căderea dinților.


Eu nu prea cred toate astea, până la urmă sunt un substitut al dependenței de tutun și nu cred că pot face nicio schimbare în bine, doar o altă dependență. Nicotina duce la creșterea presiunii sangvine și la afecțiuni cardiace. Poate că folosind aceste țigări, nu ești expus la toate riscurile pe care le implică țigările clasice, însă cu siguranță, dacă le vei utiliza pe termen lung, rezultatul este același sau, de ce nu, chiar mai grav.

Universitatea din California a realizat un studiu, care implica cinci tipuri de țigări electronice, iar concluzia a fost aceea că producătorii uitaseră să menționeze pe ambalaj, câteva din reacțiile pe care acestea le aveau.

De asemenea, cercetătorii au descoperit și faptul că țigările electronice pot afecta grav copiii și animalele.

În urmă cu puțin timp, și cercetătorii din cadrul Universității Harvard, au realizat un studiu, prin care au concluzionat că 75% din țigările electronice conțin sbstanțe chimice, foarte periculoase pentru sănătate. Diacetilul, prezent în lichidul țigărilor electronice duce la apariția bronșitelor severe și la afecțiuni pulmonare cronice. Pe lângă nivelul exagerat de diacetil, oamenii de știință au găsit și peste 39 de arome chimice adăugate. Aceste arome sunt folosite pentru gustul de gumă, cola sau fructe. Toate pot duce la apariția afecțiunilor pulmonare. De asemenea, țigările electronice conțin formaldehide și cu toții știm că acestea sunt cancerigene.

Indiferent de tipul de țigări pe care le fumezi, îți recomand să renunți imediat, deoarece afecțiunile vor apărea mai devreme sau mai târziu!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog