-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Am aflat cel mai tare secret, grădinarii nu îți vor spune niciodată asta: plantează aspirină în grădină!


Publicitate

Aspirina este un salicilat și funcționează prin eliberarea organismului de durere, febră sau inflamații.
Știai că, așa cum îți ajută organismul, aspirina îți poate ajuta și grădina? Dacă pui câteva pastile de aspirină în grădină, efectele te vor uimi! Toate plantele vor crește mai mari și mai frumoase, ca în basme... vor crește în trei zile, cât altele în 3 luni. :)

De fapt, substanța activă din aspirină este extrasă din salcie, deci din natură... așa că de ce nu și-ar putea ajuta suratele?


În momentul în care sunt stresate, plantele produc singure acid salicilic, ajutându-le să se apere de insecte. Așa își întăresc plantele sistemul imunitar.

O soluție diluată din apă și aspirină poate ajuta mult în cazul germinării plantelor.

Utilizarea aspirinei, pe plante, s-a demonstrat că poate duce la creșterea acestora la dimensiuni nebănuite.

Dacă apa din jurul plantelor se murdărește, acestea vor muri. Dacă pui o aspirină la rădăcina florii, aceasta va spori aciditatea apei.

Există foarte multe studii care atestă faptul că aspirina face minuni în grădina ta!

Utilizarea aspirinei ajută la prelungirea vieții plantelor și la ploriferarea acestora.

Aveti grija, aspirina are proprietăți antifungice și poate distruge sistemul vascular al plantei, deci trebuie avută mare grijă cum este utilizată!

Dacă optezi să folosești apă cu aspirină, pentru grădina ta, nu pune mai mult de o tabletă, la un litru de apă. Cea mai bună oțiune este aceea de a pulveriza amestecul peste plante.

Cea mai bună perioadă din zi este dimineața, pentru ca plantele să absoarbă amestecul și pentru a ține la distanță insectele.

De asemenea, trebuie să urmărești evoluția plantelor, deoarece este posibil ca unele să aibă nevoie de mai multă aspirină decât altele.

A, nu în ultimul rând, s-a demonstrat faptul că roșiile, cartofii și vinetele beneficiază cel mai mult de proprietățile aspirinei, așa că nu mai sta pe gânduri și hrănește-ți plantele!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog