-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Acest baiețel a ieșit din clasă, în timpul pauzei de masă. Povestea lui te va impresiona până la lacrimi!


Publicitate

Într-o zi, un băiețel, care provenea dintr-o familie foarte săracă, și-a deschid cutiuța în care ar fi trebuit să aibă prânzul. Se afla în pauza de masă și toți colegii lui se înfruptau cu mâncăruri aromate. S-a întristat foarte tare, văzând că el, nu are nimic la pachețel. Deși era sărac, nu ar fi îndrăznit niciodată să ceară mâncare celor din jurul lui, așa că a decis să plece din clasă, în liniște.S-a plimbat puțin pe coridorul școlii, după care a mers la țâșnitoarea de apă, pentru a-și potoli foamea. Era obosit și înfometat, iar apa părea să nu îl ajute.

În cele din urmă, s-a întors în clasă, și-a luat cutia pentru mâncare, cu intenția de a o pune în ghiozdan.

A fost surprins să vadă că de data aceasta cutia era mult mai grea decât o lăsase. Când a deschis-o, nu și-a putut stăpâni lacrimile... privește videoclipul de mai jos pentru a vedea finalul poveștii. Te va impresiona până la lacrimi!
Distribuie și tu dacă ți-a plăcut!

Cu drag,
Alexandra Ungureanu


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog