-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

NIMENI NU DISTRIBUIE ASA CEVA. Este olimpic şi va studia biologia la Oxford. Povestea elevului de nota 10 din Vaslui


Publicitate

Este copilul de 10, spun in cor părinţii şi profesorii săi. Este olimpic şi va studia pe viitor biologia la Oxford. Vrea să devină cercetător dar din păcate nu în ţară, ci în Marea Britanie.

elev roman geniu la biologie va studia la oxford

Vlad este în clasa a XII-a şi a reuşit performanţa, ca în toţi anii de liceu să obţină numai note de 10.

Cătălin Igant, directorul liceului „Mihail Kogălniceanu” Vaslui: „Este un elev tenace, inteligent, extraordinar de bun la toate obiectele de studiu” scrie digi24.

Vlad este fascinat de biologie iar asta se vede şi din cele peste 100 de diplome şi medalii pe care le-a obţinut de-a lungul anilor. Ultimul succes: a obţinut punctaj maxim la olimpiada naţională şi va concura cu elevi din toată lumea la competiţia internaţională din Marea Britanie.

Vlad Sîmbotin, elev: „Învăț destul de mult, în medie, să zic, 4-5 ore, dar înspre probele olimpiadelor se mărește durata, vreo 10 ore uneori, e program ceva mai intens, dorm destul de puțin”

Gianina Romaşcu, profesor de biologie: „Mereu avea întrebări, mereu mă suna, mereu îmi trimitea mailuri sau mesaje… dar aici cum este? că aici spune într-un fel, aici în alt fel …și am observat că este interesat, foarte dornic să afle mai mult, să reușească”.

Şi elevii de 10 se distrează, aşa că Vlad iese frecvent în oraş cu prietenii, joacă tenis şi cântă la chitară.

Mihnea Dima, coleg: „De fiecare dată când am nevoie de ceva merg la el și mă ajută fără nicio problemă, ieșim, avem și activități distractive împreună”.

Florin Sîmbotin, tatăl: „Ca toți copiii, e pasionat de cunoaștere, cel mai important pentru el e să cunoască și cât mai mult”.

După bacalaureat, Vlad se va înscrie la Facultatea de Biologie a Universităţii Oxford, din Marea Britanie. Visul lui este să rămână acolo şI să devină cercetător.Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog