-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Geniu al matematicii, la doar 16 ani! Elev din Constanţa, medaliat cu bronz la "Balcaniada de Matematică pentru Seniori"


Publicitate

Atunci când ai matematica în sânge, rezultatul poate fi doar unul: să devii campion! Acesta este şi cazul unui elev de 16 ani din Constanţa, care este considerat un geniu al matematicii. Tânărul de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" a obţinut medalia de bronz la "Balcaniada de Matematică pentru Seniori"

Fără poticneli, tânărul rezolvă în doar câteva minute un exerciţiu, care - pentru mulţi elevi şi nu numai - poate părea unul imposibil.

El este Mihai, giuvaerul din Constanţa, aşa cum îi spun dascălii lui...

elev sclipitor la matematica

Vorbele dascălilor nu sunt doar complimente, ci realitate. La cea mai recentă competiţie - cea de-a 34-a Balcaniadă de Matematică pentru seniori, desfășurată la începutul lunii mai, în Macedonia - Mihai i-a făcut din nou mândri. S-a întors acasă cu medalia de bronz scrie observator.tv

A fost prima competiţie de seniori la care a participat Mihai. Lotul României a fost însă format din 6 elevi, care au adus în total pentru țara noastră o medalie de aur, două de argint și trei de bronz.

Şi totuşi, în timpul liber, la 16 ani, Mihai este un adolescent ca oricare altul. Are prieteni, adoră să citească și să asculte muzică. Iubeşte şi sportul aşa că de trei ori pe săptămână participă la cursurile de Qwan Ki Do.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog