-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

6 tipuri de grăsimi corporale și cum poți scăpa de ele!


Publicitate

Obezitatea este cea mai comună problemă de sănătate și poate fi rezultatul mai multor factori, de aceea tratamentul poate apărea sub mai multe forme.

Totuși, metodele folosite în zilele noastre nu dau randament, în cele mai multe cazuri.

Recent, Yorkshire a realizat un studiu care a implicat 4000 de persoane obeze. Acestea au fost împărțite în 6 categorii:

cum sa slabesti in functie de zona corpului• Femei tinere și sănătoase, femei obeze cu probleme de sănătate, precum diabetul de tip 2.

• Bărbați care consumau alcool în cantități mari, bărbați obezi ce sufereau de anumite probleme de sănătate datorate obezității.

• Persoane nefericite și cu probleme de anxietate, în general cu afecțiuni mentale minore.

• Persoane vârstnice sănătoase sau cu mici probleme de sănătate.

• Persoane vârstnice bolnave, dar cu un psihic bun.

• Persoane cu grave probleme de sănătate.

Acest studiu a avut o mare importanță, deoarece cercetătorii au putut lua astfel în calcul toți factorii și toate variantele posibile de tratament, în ceea ce privește obezitatea.

Grăsimea corporală poate fi de două feluri: androidă și genoidă

Explicații:

Grăsimea de tip androidă se întâlnește mai ales în cazul bărbaților, decât în cel al femeilor și are drept imagine tipul de corp sub formă de ‘măr’, unde talia este mai mare decât circumferința șoldurilor.

Pe de altă parte,

Grăsimea ginoidă este mai des întâlnită în cazul femeilor, iar corpul are forma unei ‘pere’. În acest caz, circumferința șoldurilor este mai mare decât cea a taliei.

Pentru a scăpa de grăsimea din anumite zone ale corpului, trebuie să iei în calcul factorii care au dus la depunerea grăsimii în acele zone:

Iată ce trebuie să înțelegi:

1. Obezitate în partea de sus a corpului (androidă)

În această categorie intră persoanele care mănâncă foarte mult și nu fac mișcare. Ar trebui limitat consumul de dulciuri și sporită activitatea fizică.

2. Obezitate în zona abdomenului (androidă)

Grăsimea depusă în această zonă, se datorează depresiei, stresului și anxietății. Astfel, îți recomand să încerci câteva tehnici de relaxare.

3. Obezitate în partea inferioară a corpului (genoidă)

În această categorie intră mai ales femeile. Încercați exerciții fizice de tip cardio și de rezistență.

4. Obezitate abdominală, balonare (androidă)

Grăsimea se depune în această zonă, datorită consumului exagerat de alcool sau datorită problemelor respiratorii. Încearcă să practici tehnici de respirație și fă multă mișcare, te vor ajuta!

5. Obezitate în partea de jos a picioarelor (genoidă)

Acesta este mai ales cazul femeilor însărcinate. Încercați exerciții de tip aerobic sau masați zona picioarelor.

6. Grăsime în zona abdominală și în zona spatelui (androidă)

Lipsa mișcării este principala cauză a acestor depuneri. Fă mișcare și limitează consumul de zaharuri.

Dacă ai încercat mai multe metode, pentru a scăpa de kilogramele în plus și totuși acestea nu dau roade, fă-ți câteva analize, grăsimea se poate datora unui dezechilibru hormonal. Cere părerea unui medic, pentru soluționarea acestei probleme.

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog