-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

5 metode prin care îți faci hainele și încălțămintea să arate ca noi


Publicitate

Obiectele vestimentare preferate s-au degradat, însă încă nu ești pregătit să renunți la ele? Chiar nu trebuie să faci asta! De ce? Pentru că tocmai am găsit câteva metode prin care le poți repara!

1. Congelează blugii, nu-i spăla!

Toate persoanele care adoră să poarte articole vestimentare din blug, cu siguranță știu că orice spălare poate afecta aspectul hainelor lor preferate. De fapt, experții recomandă să îți speli blugii o dată la șase luni. Ei da, poate că asta nu va afecta calitatea blugului, însă sigur îi va afecta pe cei din jur. Dacă vrei doar să scapi de mirosul neplăcut acumulat în material, poți opta pentru congelarea blugilor. Pune articolul vestimentar într-o pungă, cu închidere ermetică și bagă-i la congelator. A doua zi, vor avea din nou un miros plăcut.

metode de a pastra incaltamintea si imbracamintea ca noi

2. Curăță pielea lăcuită cu spray pentru geamuri

Dacă pantofii tăi din lac s-au degradat considerabil, poți opta să îi cureți cu un spray pentru curățarea suprafețelor din sticlă. Acesta va îndepărta toată murdăria iar pantofii tăi vor redobândi luciul inițial. Nu încerca acest spray pe alt gen de piele!

3. Oțetul previne degradarea blugului

Blugul negru este cel mai afectat de spălare, deoarece se decolorează foarte ușor. Blugii negri pe care tocmai i-ai cumpărat, își pot modifica imediat culoarea în gri. Pentru a preveni asta, spală-i ca la carte! Pune sare și oțet în mașina de spălat. Acest amestec îți este un prieten de ajutor deoarece menține culoarea inițială a blugilor!

4. Îndepărtează petele de pe articolele din piele, cu ajutorul oțetului

Cum folosim zilnic genți din piele, acestea ajung să se păteze. Ce este de făcut? Le aruncăm? Nuuu! Folosim oțet și petele dispar! Înmoaie un disc demachiant în oțet și curăță cu grijă petele de pe orice articol din piele. Folosește întotdeauna oțet alb, deoarece cel închis la culoare poate păta.

5. Îngrijește-ți mătăsurile!

Mătasea este un material foarte subțire, așa că trebuie curățat cu mare grijă. Nici să nu te gândești să pui articolele din mătase la un loc cu celelalte haine, atunci când speli! Articolele din mătase se curăță astfel: într-un lighean cu apă călduță, pune puțin detergen și înmoaie articolele din mătase. Curăță cu grijă materialul, fără să intervi cu putere asupra lui, după care clătește în câteva ape. La clătire, poți adăuga chiar și puțin oțet sau balsam de păr, deoarece astfel materialul va rămâne moale la atingere.


Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog