-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Moartea plutește deasupra noastră, peste 200 de persoane sunt spitalizate din această cauză!


Publicitate

Să recunoaștem, cu toții încercăm să economisim bani, iar ultima tendință de economisire constă în înlocuirea becurilor cu cele economice.

Nu pare să fie o problemă, așa este? Ei bine, conform unui studiu realizat de către Institutul Fraunhofer, din Germany, aceste becurti emană de 20 de ori mai mult mercur, decât cele obișnuite. Ar trebui să fim îngrijorați!

risc intoxicare mercur becuri economice

Becurile economice par să determine apariția anxietății, durerilor de cap, oboselii sau convulsiilor. Cel puțin asta s-a descoperit în timpul studiului. Mercurul este un metal greu, ce poate cauza afecțiuni grave în rândul copiilor și al femeilor însărcinate. Acest metal greu afectează în principal creierul, ficatul, rinichii, sistemul nervos central, sistemul cardiovascular și cel imunitar. Se pare că tot mercurul este responsabil cu apariția Alzheimer-ului.

În cazul în care un astfel de bec se sparge, iar gazul este inhalat, trebuie să iei următoarele măsuri:
  1. Camera trebuie evacuată imediat.
  2. Deschide un geam și lasă să se aerisească timp de 5-10 minute.
  3. Închide aerul condiționat.
  4. Strânge cioburile cu ajutorul șervețelelor umede sau a unei benzi adezive.

Cum cureți mercurul?

Sub nicio formă cu ajutorul aspiratorului, deoarece îl vei împrăștia, sub forma vaporilor, în toată încăperea.

Folosește banda adezivă pentru colectarea mercurului, după care pune totul într-un borcan din sticlă și închide bine capacul. Cioburile trebuie puse într-un recipient, așezat apoi în aer liber, pentru a elimina orice urmă de mercur.

Este foarte important să iei aceste măsuri, altfel aceste becuri îți pot pune viața în pericol!

Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.


Publicitate


loading...
AP
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog