-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Iată ce te așteaptă în căsnicie, în viitor!


Publicitate

Aceste linii din palmă pot spune multe despre viitorul căsniciei tale... Hai să vedem despre ce este vorba!

ce spune linia casniciei despre viitor

1. Linia căsătoriei este localizată între degetul mic și inelar.

Unii oameni au mai multe linii, însă nu numărul lor este important, ci grosimea! De cele mai multe ori există o linie sau două foarte pronunțate.

Dacă ai mai mult de 4 linii și niciuna nu este prea proeminentă, atunci te poți aștepta la probleme în căsnicie! Dacă ai două linii proeminente, atunci cu siguranță vei avea un triunghi amoros!

2. Cu cât linia căsătoriei este mai lungă, cu atât persoana în cauză este mai selectivă , atunci când vine vorba de alegerea unui partener în viață! 

Dacă linia căsătoriei, o atinge pe cea a soarelui, atunci vei avea socrii buni. Dacă trece de această linie, atunci căsnicia ta nu va fi una prea bună!

3. Dacă linia are întreruperi, atunci te așteaptă un divorț!

4. Dacă ai mai multe linii scurte, atunci intervine despărțire în relație, în mod repetat!

5. Dacă liniile se curbează pe final, atunci nu ești o persoană prea atrasă de căsătorie!

Despre Autor:
Maria este autor pentrusuflet.com - "Doresc din inima ca articolele mele sa va atinga si sa va vindece sufletul si corpul, astfel incat impreuna, sa lasam un loc mai bun generatiilor viitoare". Pe Maria o puteti gasi si pe Facebook.


Publicitate


loading...
Unknown
0 Comments

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

[name=Pentru Suflet] [img=https://2.bp.blogspot.com/-1tmv5waszvE/WA393cnZfSI/AAAAAAAAHgs/ULe6DpYTBqYFutQP_BBP8LWtnc5NGuUrQCLcB/s1600/Untitled-1.png] [description=Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist. In lipsa unui acord scris din partea pentrusuflet.com, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului.]

Follow @SunriseSunsetBlog